Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Skykick

Heb je er ooit bij stilgestaan wat er zou gebeuren als je een belangrijk bestand in Office 365 kwijtraakt? De meeste organisaties hebben geen uitgewerkte oplossing voor Office 365. Met SkyKick kom je niet voor vervelende verassingen te staan.

Skykick

Heb je er ooit bij stilgestaan wat er zou gebeuren als je een belangrijk bestand in Office 365 kwijtraakt? De meeste organisaties hebben geen uitgewerkte oplossing voor Office 365. Met SkyKick kom je niet voor vervelende verassingen te staan.

Voor de meeste mensen is Office 365 niet meer weg te denken. Dit betekent dat het platform niet alleen belangrijk is voor jouw business, maar ook cruciale bestanden bevat. Office 365 maakt medewerkers productiever, maar wat gebeurt er op het moment dat er een bestand of e-mail per ongeluk in de prullenbak terecht komt en vervolgens verwijderd is? Wanneer het bestand daar verwijderd is, dan is het ook voorgoed verdwenen.

Er zijn meerdere reden dat dataverlies kan optreden, maar een menselijke fout is de meest voorkomende reden. Hoewel Microsoft wel een back-up optie heeft voor Office 365, is dat vaak niet een complete back-up. Je loopt dus het risico dat bestanden verloren gaan.

Waarom een back-up van Office 365?
Microsoft mag dan wel de infrastructuur hosten, het blijft úw verantwoordelijkheid om back-ups van uw bedrijfskritische Office 365-gegevens te maken. Het standaard Microsoft beleid biedt geen bescherming tegen het volgende:

• Gebruikers die bestanden in Office 365 per ongeluk verwijderen;
• Medewerkers die opzettelijk bedrijfsgegevens vernietigen;
• Bestanden die worden verwijderd als gevolg van hacken of ongeoorloofde toegang tot bedrijfsgegevens.

Juist hierdoor is het belangrijk een Office 365 cloud back-up oplossing te vinden om ervoor te zorgen dat e-mails, kalenders, contactpersonen, SharePoint en OneDrive data beschermd zijn tegen opzettelijk of onopzettelijk dataverlies. Onze oplossing hiervoor: SkyKick.

Met SkyKick heb je een Office 365 cloud back-up oplossing
Als je echt zeker wilt zijn dat jouw bestanden altijd beschikbaar zijn met Office 365, dan raden we SkyKick aan. Dit geïntegreerde cloud platform heeft migratie, beheer en back-up mogelijkheden. Doordat SkyKick een snelle en gemakkelijke manier biedt om bestanden te herstellen ben je ook productief wanneer bestanden onverhoopt verloren gaan.

Daarnaast is deze cloud back-up mogelijkheid gemakkelijk in gebruik. De cloud back-up draait op Microsoft’s eigen cloud platform: Azure. SkyKick werkt met Office 365 en Exchange e-mail, kalender en contactpersonen. Ook betaal je bij de SkyKick cloud back-up niet na verbruik, maar per gebruiker. Je hebt dus geen beperkingen met betrekking tot jouw data.

SkyKick betekent simpelweg dat jij je niet meer druk hoeft te maken over het verlies van cruciale bedrijfsgegevens. Als Workspace specialist denkt Netflex graag met je mee over de implementatie van SkyKick.

Lees meer