Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Microsoft

De producten van Microsoft worden vrijwel overal gebruikt. Op server niveau, desktop, virtualisatie maar ook back-end services.
Netflex > Wie zijn we > Partners > Microsoft

Netflex is Microsoft Gold Partner

Netflex is meervoudig Microsoft Gold Partner. Dit betekent dat onze specialisten beschikken over de juiste expertise én Microsoft certificeringen. Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met Microsoft-technologie en kennen we dit platform en alle applicaties tot in de puntjes. Met passie voor technologie en onze flexibiliteit zorgen wij altijd voor de ultieme end-user experience. 

Netflex is een strategisch Microsoft-partner en blijft zich ontwikkelen en innoveren. We zijn van nature gedreven en gespecialiseerd in zakelijke IT-oplossingen op maat. Je krijgt bij Netflex altijd technisch advies en ondersteuning van onze Microsoft-deskundigen. Wij blijven daarbij de schakel tussen jouw bedrijf en Microsoft.  

Van cloudmigraties tot de moderne werkplek en van business apps tot customer cloud platformen. Wij leveren echt alle Microsoft-oplossingen om hybride te kunnen werken. En vanaf elk device op een moderne werkplek, waar en wanneer jij maar wilt. Denk aan IT-oplossingen met Azure en Office 365 of krachtige en oplossingsgerichte Power-Apps. Zo laten wij je medewerkers digitaal nog beter met elkaar (samen)werken. 

Vijf redenen om Netflex en Microsoft te kiezen 

  • Méér dan 20 jaar Microsoft-ervaring, 
  • Maatwerk tot in de puntjes geregeld, 
  • Altijd gericht op de ultieme end-user experience, 
  • Als eerste op de hoogte van de laatste Microsoft-trends en ontwikkelingen, 
  • Netflex is en blijft dé schakel tussen jouw bedrijf en Microsoft. 

Onze gouden Microsoft-competenties 

Microsoft heeft Netflex bekroond met vijf gouden competenties. Dit betekent dat we hiervoor als Microsoft Gold Partner voldoen aan de strengste eisen en wij je organisatie met onze expertise eersteklasoplossingen aanbieden. Vier op het gebied van de moderne werkplek en beveiliging en de andere op het gebied van toepassingen en infrastructuur. Tevens heeft Netflex vier zilveren Microsoft-competenties in de categorieën toepassingen en infrastructuur, moderne werkplek en beveiliging en zakelijke toepassingen. 

Cloudplatform (toepassingen en infrastructuur) – met onze cloudplatform competentie laten we zien dat we beschikken over de expertise om voor jouw bedrijf te kunnen migreren. Met Microsoft Azure verzorgen onze specialisten een naadloze migratie naar de cloud. 

Cloud productiviteit (moderne werkplek en beveiliging) – een cloud productiviteitscompetentie benadrukt de vaardigheden van Netflex in het leveren van innovatieve Office 365-oplossingen. We laten hiermee zien hoe we jouw organisatie helpen bij het implementeren en beheren van applicaties zoals Exchange Online, SharePoint Online, Teams en Skype voor Bedrijven. 

Samenwerking en inhoud (moderne werkplek en beveiliging) – met deze competentie voor samenwerking en inhoud benadrukken wij onze vaardigheid in het ontwikkelen van efficiënte en effectieve samenwerkings- en communicatiepraktijken in een bedrijfsomgeving op platforms, zoals SharePoint (online, on-premises en hybride), OneDrive en Teams. 

Kleine en middelgrote cloudoplossingen (moderne werkplek en beveiliging) – met onze gouden competentie voor cloudoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven tonen wij de technische mogelijkheden van jouw organisatie bij het leveren van cloudproductiviteits- en beveiligingsoplossingen. We leveren deze oplossingen voor kleine en middelgrote klanten die Office 365 willen implementeren of migreren naar Office 365. 

Windows en apparaten (moderne werkplek en beveiliging) – de competentie Windows en apparaten demonstreert de technische mogelijkheden van Netflex om services te leveren, apparaten aan te bieden en applicaties te bouwen, testen en onderhouden die zijn geoptimaliseerd voor de Microsoft Windows-omgeving. 

Netflex is Microsoft Gold Partner. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie

Onze zilveren Microsoft-competenties 

App-integratie (toepassingen en infrastructuur) – met deze competentie voor applicatie-integratie benadrukken we onze technische capaciteiten in geavanceerde integratie- en configuratietaken en laat Netflex zien hoe we jouw applicaties en gegevens kunnen integreren om hiermee efficiëntie te verhogen en je bedrijfsresultaten verder te stimuleren. 

Toepassingsontwikkeling (toepassingen en infrastructuur) – met onze competentie voor applicatieontwikkeling laten wij technische mogelijkheden van je organisatie zien door het ontwerpen, ontwikkelen en bewaken van cloud- en webgebaseerde applicaties in Azure of Microsoft 365. 

Enterprise Mobility Management (EMM) (moderne werkplek en beveiliging) – de competentie Enterprise Mobility Management demonstreert onze technische capaciteiten bij het plannen, implementeren en beheren van Microsoft 365-mobiliteits- en beveiligingsservices om jouw bedrijf overal veilig verbonden te houden. 

Project en portfolio (zakelijke toepassingen) – met de competentie Project en Portfolio demonstreren we onze expertise op het gebied van ontwerpen, bouwen en implementeren van Project Management-oplossingen. Dit op basis van Project voor het web en het Power Platform. 

Neem contact op met één van onze Netflex accountmanagers om de mogelijkheden met Microsoft-producten voor jouw organisatie te bekijken. Mail naar sales@netflex.nl of bel naar ons algemene nummer 088 638 35 39.