Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Micro Focus (Novell)

Making IT work as one
Netflex > Wie zijn we > Partners > Micro Focus (Novell)

Micro Focus

Micro Focus staat wereldwijd garant voor het aanleveren en ondersteunen van bedrijfssoftware-oplossingen met als doel bedrijven sneller te laten innoveren met minder risico’s. Het feit dat bedrijven afhankelijk zijn van bepaalde IT-oplossingen om hun zakelijke successen te behalen, maakt dat Micro Focus op zowel de tactische als strategische zakelijke behoefte van klanten en partners inspeelt.
Sinds de fusie in 2014 met The Attachmate Group of Companies biedt Micro Focus twee productportfolio’s aan: Micro Focus en SUSE.

Het Micro Focus-portfolio is de verzameling van Attachmate, Novell, NetIQ, Borland en eigen Micro Focus-producten. Daarbij is GWAVA sinds eind 2016 ook onderdeel van Micro Focus geworden.

Netflex is al jaren Novell Platinum Partner en hiermee één van de grootste Novell-partners in Nederland. GroupWise, Vibe, OES en Acces Manager zijn kenmerkend voor Novell en tevens gewilde producten waar specialisten mee werken.
NetIQ is gericht op Security Management, Identity & Access Management, IT Operations Management, Disaster Recovery en Workload Migration. Netflex is al een aantal jaar trotse partner van NetIQ en voorziet haar klanten nog steeds in oplossingen en producten binnen de genoemde domeinen van NetIQ.

Met het oog op Novell, NetIQ, SUSE en GWAVA is Netflex dé Micro Focus-partner. Voor meer informatie over verschillende oplossingen staan wij je graag te woord via +31 88 638 35 39 of info@netflex.nl.