Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Liquit Workspace

Liquit Workspace neemt alle complexiteit voor de eindgebruiker weg. Met slimme icoontjes krijgen eindgebruikers duidelijke en dynamische toegang tot al hun applicaties.
Netflex > Wie zijn we > Partners > Liquit Workspace

Netflex is Liquit Gold-partner

Liquit Workspace neemt alle complexiteit voor de eindgebruiker weg. Met slimme icoontjes krijgen eindgebruikers duidelijke en dynamische toegang tot al hun applicaties. Gebruikersvriendelijk en tegelijkertijd productief. Altijd, overal en vanaf elk device. Netflex is al jaren Gold-partner van Liquit. 

Liquit Gold-partner
Liquit wordt o.a. geïntegreerd in de Netflex Moderne Werkplek. Met Liquit wordt het proces van configureren, implementeren en updaten van applicaties namelijk vereenvoudigd. Netflex heeft veel ervaring met implementaties, ontwikkeling en ondersteuning: van zorginstellingen tot het MKB en van lokale overheden tot onderwijsinstellingen. En met onze Gold-partner status is Netflex de expert voor jouw dynamische werkomgeving met Liquit Workspace. 

Handig en overzichtelijk voor de eindgebruiker
Liquit Workspace is een innovatieve softwareoplossing die alle soorten applicaties en diensten op verschillende IT-platformen samenbrengt in één volledig aanpasbare werkplek. Handig en overzichtelijk dus voor de eindgebruiker. Een consistente gebruikerservaring wordt dan ook gegarandeerd. Liquit Release & Patch Management is door Netflex professioneel te integreren in de Liquit Workspace omgeving en biedt organisaties de mogelijkheid om configuratie, implementatie en patchen van applicaties te automatiseren. 

Liquit bespaart tijd, kosten en risico’s
Liquit kan gebruikt worden in talloze scenario’s, zoals met Windows Virtual Desktop implementaties, een hybride cloud-omgeving, het mogelijk maken en ondersteunen van personeel op afstand (WFH), Azure migraties of het leveren van de moderne, digitale werkplek. Liquit bespaart je organisatie tijd, kosten en risico’s, terwijl het de manier van werken voor eindgebruikers op elk device moderniseert. Zonder enige verstoring van het bedrijfsproces. 

Liquit: voor elke applicatie, op elk platform en voor elke gebruiker. Neem contact op met één van onze Netflex accountmanagers om de mogelijkheden met Liquit-producten voor jouw organisatie te bekijken. Mail naar sales@netflex.nl of bel naar ons algemene nummer 088 638 35 39 voor meer informatie. 

Liquit Workspace High Contrast screenshot