Omschrijving

Weet jij alles van complexe ICT-infrastructuren en netwerken? Heb je ervaring in installatie en configuratie van netwerkcomponenten? Ben jij niet bang voor de dagelijkse praktijk? Durf jij de verantwoordelijkheid voor het functioneren van de ICT-omgeving van onze klanten aan? En ben je daarnaast behulpzaam, klantvriendelijk en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Crisis?

Niet bij Netflex! Wij groeien! Voor onze detacheringsafdeling zoeken wij systeembeheerders m/v met de volgende expertise:

  • Kennis van complexe ICT-infrastructuren
  • Kennis van project- en servicemanagement (ITIL)
  • Ervaring in dienstverlening, van analyse tot oplossing
  • Spin in het web tussen klant en leveranciers

Systeembeheerder

Als systeembeheerder werk je bij opdrachtgevers van Netflex. Jij beheert en bewaakt hun technische infrastructuur waarbij je nieuwe componenten installeert en configureert en gebruikers ondersteunt bij het gebruik hiervan. Je analyseert en verhelpt storingen. Jij zorgt voor voldoende capaciteit en het doorvoeren van noodzakelijke aanpassingen die je vervolgens aan een testroutine onderwerpt. Bovendien verleen je 3e-lijnssupport voor het oplossen van incidenten en structurele problemen in de technische infrastructuur.

Je doet dit op locatie, bij de klant. Jij wordt ons visitekaartje!

Bij Netflex staat de klant centraal. Jij kent jouw klant en je bespreekt met hem/haar nieuwe ICT-concepten en -oplossingen die een ICT-infrastructuur kunnen optimaliseren. Dat vertaal je naar een ontwerp voor de ICT-infrastructuur bij de klant, dat je vervolgens implementeert. Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor jouw klant, van advies, tot ontwerp tot implementatie of migratie. Optimale klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel maar je bent ook altijd op zoek naar nieuwe opportunities.

Jij bent

Jij bent een IT-er met passie voor zijn vak. Je hebt een afgeronde HAVO, VWO of MBO Informatica opleiding en bent MCSA, MCSE of VCP gecertificeerd. Je hebt kennis van projectmanagement, bij voorkeur Prince2. Jouw beheersing van de Engelse taal is goed. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Jij bent gemotiveerd, ontwikkelt je (vak)kennis en neemt de verantwoordelijkheid die bij je functie hoort. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent communicatief en sociaal vaardig in contacten met klanten en collega’s.

Wij zijn

Netflex is een sterk groeiende en gezonde organisatie met klanten in het bedrijfsleven, de zorg, educatie en lokale en regionale overheid. Kwaliteit, flexibiliteit, resultaat- en oplossingsgerichtheid zijn kenmerken van onze werkwijze en cultuur. Netflex combineert de flexibiliteit en korte lijnen van een kleine organisatie met de kracht en kennis van een volwaardige systemintegrator. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn onze drijfveren.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan in een organisatie met een open cultuur en opleidings- en groeimogelijkheden.

  • Uiteraard zorgen wij voor een uitstekend salaris, een smartphone, een laptop en een leaseauto.
  • Wij hechten veel waarde aan een intensieve loopbaanbegeleiding. Met jou stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. Ook bieden wij je alle ruimte voor technische scholing en/of training van je soft skills.
  • Netflex betaalt tweederde van de maandpremie van je pensioenregeling.

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie of wil je solliciteren? Neem dan contact op!