Omschrijving

Ben jij geïnteresseerd in ICT? Wil jij graag weten hoe complexe materie werkt? Durf jij dagelijks contact met klanten te hebben? En ben je daarnaast secuur en werk je gestructureerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagiair Servicedesk Medewerker m/v bij Netflex

Als stagiair Servicedesk Medewerker werk je op onze Servicedesk in een team van specialisten. Jij bent de vraagbaak voor onze klanten en draagt zorg voor een accurate (administratieve) afhandeling, inclusief registratie in de database, van binnenkomende technische telefoongesprekken en tickets. Jij bent in crisissituaties het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Jij bent

Jij bent leergierig en communicatief sterk. Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau. De Microsoft Office programma’s Word, PowerPoint en Excel hebben voor jou geen geheimen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift. Je gaat zorgvuldig en zelfstandig te werk.

Wij zijn

Netflex is een sterk groeiende en gezonde organisatie met klanten in het bedrijfsleven, de zorg, educatie en lokale en regionale overheid. Kwaliteit, flexibiliteit, resultaat- en oplossingsgerichtheid zijn kenmerken van onze werkwijze en cultuur. Netflex combineert de flexibiliteit en korte lijnen van een kleine organisatie met de kracht en kennis van een volwaardige systemintegrator. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn onze drijfveren.

Wij bieden

Wij geven jou de kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Bij ons en bij onze klanten. In een inpirerende omgeving nemen wij je mee in de wereld van technologie. De focus van je stage ligt op direct klantcontact en het accuraat omgaan met vragen.

  • Een leerzame stage in een jonge, informele, gezonde, groeiende en klantgerichte organisatie
  • Volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
  • Vrijheid, eigen inbreng en verantwoordelijkheid
  • Een prima stagevergoeding
  • De kans om van je stageplek je werkplek te maken

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie of wil je solliciteren?
Neem dan contact op!