2e lijns servicedeskmedewerker

Durf jij dagelijks contact met klanten te hebben? En heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring! Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als 2e lijns Servicedesk Medewerker werk je op onze Servicedesk in een team van specialisten. Je schakelt met diverse klanten en ondersteund hen met hun serviceaanvragen en incidenten. Je denkt actief mee in het verbeteren van de dienstverlening en bent nauwkeurig in het registreren en bijwerken van tickets. Troubleshooting binnen Active Directory is bekend terrein en de technische uitdagingen aan de back-end omgeving van onze klanten maken jouw werkdag compleet.

Jij bent

Jij bent leergierig, communicatief sterk en servicegericht. Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding binnen de ICT. Microsoft certificering is een pre. Je hebt ervaring met een actuele versie van Windows server en Active Directory. Tevens bezit je minimaal de basis kennis van TCP/IP en heb je affiniteit met ITIL of ben je ITIL gecertificeerd. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Je gaat zorgvuldig en zelfstandig te werk en bent stressbestendig. Daarnaast ben je in staat om prioriteiten te stellen.

Wij zijn

Netflex is een sterk groeiende en gezonde organisatie met klanten in het bedrijfsleven, de zorg, educatie en lokale en regionale overheid. Kwaliteit, flexibiliteit, resultaat- en oplossingsgerichtheid zijn kenmerken van onze werkwijze en cultuur. Netflex combineert de flexibiliteit en korte lijnen van een kleine organisatie met de kracht en kennis van een volwaardige systemintegrator. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn onze drijfveren.

Wij bieden

Wij geven jou de kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Bij ons en bij onze klanten. In een inpirerende omgeving nemen wij je mee in de wereld van technologie. De focus van deze functie ligt op direct klantcontact en het accuraat omgaan met vragen.

Wij bieden:

  • Wij bieden een uitdagende baan in een organisatie met een open cultuur en opleidings- en groeimogelijkheden.
  • Uiteraard zorgen wij voor een uitstekend salaris, een smartphone en een laptop.
  • Wij hechten veel waarde aan een intensieve loopbaanbegeleiding. Met jou stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. Ook bieden wij je alle ruimte voor technische scholing en/of training van je soft skills.
  • Netflex betaalt tweederde van de maandpremie van je pensioenregeling.

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Netflex, 088-638 35 39.