Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Welkom bij Netflex. Persoonlijk en ambitieus.

Werken bij Netflex

Ben jij een echte Netflex-Original? Heb je passie voor technologie, ben je flexibel en ga je altijd voor de ultieme end-user experience? We hebben altijd ICT-vacatures. Kom werken bij Netflex in de IT! We zijn een snelgroeiend, dynamisch en gezond ICT-bedrijf uit Ridderkerk. Onze klanten vind je door heel Nederland in de commerciële dienstverlening, de zorg, educatie en lokale en regionale overheid. ICT-projecten maken bij Netflex van elke dag een uitdaging. Kwaliteit, flexibiliteit, resultaat- en oplossingsgerichtheid zijn kenmerken van onze werkwijze en cultuur. Wij zorgen voor de ultieme ‘end-user experience’ en dat data overal echt veilig beschikbaar is. Ook dat werknemers nog efficiënter en effectiever met elkaar gaan samenwerken. Netflex combineert de flexibiliteit en korte lijnen van een kleine IT-organisatie met de kracht en professionaliteit van een volwaardige systemintegrator.
 

Bij Netflex ben je thuis! Dat is wat je nieuwe collega’s over ons als werkgever gaan zeggen. Dit warme thuisgevoel krijg je van ons met daarbij een gezellig én professioneel team. Natuurlijk is er ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en helpen wij je bij Netflex graag om het maximale uit jezelf te halen. Netflex-Originals zijn echte vakidioten die hun passie voor technologie graag in de praktijk willen brengen.

Solliciteer op één van onze openstaande IT-vacatures in Ridderkerk. UnlimIT your business: dat is Netflex!

Stage bij Netflex

Netflex ontvangt graag stagiairs/afstudeerders. Heel wat jonge mensen doen binnen onze muren hun eerste ervaringen op.

Wij hebben de status erkend leerbedrijf van ECABO gekregen omdat wij voldoen aan de kwaliteitsnormen en vanwege het takenpakket dat wij bieden.

School en praktijk zijn vaak twee werelden op zich. Werkervaring krijg je pas als je het geleerde in praktijk kunt brengen. Wij nodigen je daarom graag uit om de uitdaging bij ons aan te gaan en stage te komen lopen bij Netflex.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende baan in een organisatie met een open cultuur en opleidings- en groeimogelijkheden. Daarbij hoort ook een goed pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat onder andere bestaat uit:

  • Een uitstekend salaris
  • Smartphone
  • Laptop
  • Leaseauto
  • Intensieve loopbaanbegeleiding
  • Goede pensioenregeling