Werken bij Netflex

Een Netflex’er weet van wanten, toont lef en durft aan te pakken. Wij gaan als enthousiast team geen uitdaging uit de weg en vinden met onze creativiteit dan ook altijd innovatieve oplossingen voor al onze relaties. We zijn continue op zoek naar gepassioneerde collega’s. Liefde voor technologie en innovatie is absoluut een pré. En samen bouwen aan de technologie van morgen spreekt je dan ook aan.

Bij Netflex krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien en we stimuleren je graag in je verdere ontwikkeling. We werken op basis van vertrouwen met elkaar. Onder het motto ‘niet lullen maar poetsen’ met het louter leveren van kwaliteits-oplossingen als doel. Jij bent vooral ook flexibel en omarmt hybride werken. Altijd onderweg naar ‘next level’. Join the Netflex-adventure en neem contact met ons op.


Bij Netflex werken slimme, ondernemende vakidioten, sinds 1999. We willen altijd blijven groeien en zijn dan ook dagelijks op zoek naar de nieuwste en beste oplossingen. Staat je nieuwe job niet bij onze vacatures? Get in touch met Netflex en maak er werk van! 

Liquit Support Medewerker

Netflex levert support op het gebied van Liquit aan klanten van Netflex en aan andere Liquit partners. Liquit faciliteert een naadloze en transparante samenwerking tussen applicaties en eindgebruikers.

Lees verder

Low-Code Developer

Ben jij een enthousiaste ontwikkelaar met ervaring in het Power platform en PowerShell? Wil je graag interne- en klantprocessen automatiseren en ben je gedreven om te leren en te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

CLOUD Specialist

Als Cloud Specialist bij Netflex ben jij in staat verder te kijken dan alleen jouw specialisme. En kun je met jouw passie voor IT, je ervaring en vakkennis van echte toegevoegde waarde zijn voor de ‘business’ van onze opdrachtgevers.

Lees verder

Systeembeheerder

Als systeembeheerder werk je bij opdrachtgevers van Netflex. Jij beheert en bewaakt hun technische infrastructuur waarbij je nieuwe componenten installeert en configureert en gebruikers ondersteunt bij het gebruik hiervan.

Lees verder

Servicedesk Medewerker

Heb jij passie voor IT en denk je graag in oplossingen? Als ervaren Servicedesk Medewerker ben je een echte Netflex-original én dus ons visitekaartje.

Lees verder

Stagiair Servicedeskmedewerker

Als stagiair Servicedesk Medewerker werk je op onze Servicedesk in een team van specialisten. Jij bent de vraagbaak voor onze klanten en draagt zorg voor een accurate (administratieve) afhandeling, inclusief registratie in de database, van binnenkomende technische telefoongesprekken en tickets

Lees verder