Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst 

Weet jij zowel intern als extern de juiste schakels te vinden? Je bent gepassioneerd, flexibel en hebt een gezonde dosis gedrevenheid. Ook zoek je graag contact met Netflex-klanten voor de ultieme ‘end-user experience’ en heb je zin om een heldere structuur aan te brengen in onze (commerciële) administratie. Een echte commerciële duizendpoot met aantoonbare ervaring en passie voor technologie.  

Bij Netflex ben je thuis! Dat is wat je nieuwe collega’s over ons als werkgever gaan zeggen. Dit warme thuisgevoel krijg je van ons met daarbij een gezellig én professioneel salesteam. Natuurlijk is er ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en helpen wij je bij Netflex graag om het maximale uit jezelf te halen.   

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • het fungeren als eerste aanspreekpunt voor onze klanten
 • adviseren en offreren van oplossingen
 • uitbouwen van relaties met klanten en partners
 • bewaken van het leverings- en facturatieproces
 • up-to-date houden van ons CRM-systeem

Hier herken jij jezelf in: 

 • aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie in de IT-branche, 
 • een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel, 
 • veel zin om binnen een ondernemende organisatie te werken, 
 • je bent een echte multitasker, betrouwbaar en oplossingsgericht, 
 • 32/40 uur per week vrij in je agenda. 

De beloning? Een uitdagende functie met een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om thuis te werken, een laptop, iPhone en goede pensioenvoorziening. Daarnaast worden er regelmatig gezellige en uitdagende uitjes georganiseerd.

Heb je passie voor technologie en durf jij deze uitdaging aan? Overtuig ons in een korte maar bondige motivatiebrief, waarom jij ons salesteam wil komen versterken.  

Over Netflex 
Bij Netflex zijn de digitale mogelijkheden eindeloos. Al sinds 1999 zien wij IT als water uit de kraan. Een IT-netwerk van Netflex werkt vanzelfsprekend, net als er drinkwater uit de kraan komt. Deze ICT-omgeving houden we met onze professionele supportafdeling tevens net zo schoon, veilig én van hoge kwaliteit. Bovendien staat bij Netflex de eindgebruiker altijd centraal. En zijn de mogelijkheden van elke ICT-omgeving afgestemd op de digitale werkplek van de medewerkers. Zo behouden onze relaties te allen tijde zelf de controle en bepaalt men zelf wie welke data mag zien en gebruiken binnen een organisatie. Van zorg tot overheid en van zakelijke dienstverlening tot ICT in het onderwijs. Wij regelen het. Dat is Netflex: UnlimIT your business!  

  Naam:
  E-mail:
  Telefoonnummer:
  CV:
  Sollicitatiebrief:
  LinkedIn profiel: