Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Servicedesk Medewerker Veenendaal

Servicedesk Medewerker Veenendaal

Ben jij nieuwsgierig genoeg?

Ben jij geïnteresseerd in ICT? Wil jij graag weten hoe complexe materie werkt? Durf jij dagelijks contact met gebruikers te hebben? En ben je daarnaast secuur en werk je gestructureerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Servicedesk Medewerker m/v bij Netflex

Als Servicedesk Medewerker werk je op de Servicedesk op locatie van onze klant in Veenendaal. Jij bent de vraagbaak voor hun gebruikers en draagt zorg voor een accurate (administratieve) afhandeling, inclusief registratie in de database, van binnenkomende technische telefoongesprekken en tickets. Jij bent in crisissituaties het eerste aanspreekpunt.

Jij bent

Jij bent leergierig en communicatief sterk. Je hebt een MBO+ opleiding in de richting van ICT behaald. ITIL certificaat is mooi meegenomen maar heb je die nog niet mag je die ook bij ons halen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift en je gaat zorgvuldig en zelfstandig te werk.  

Wij zijn

Netflex is een sterk groeiende en gezonde organisatie met klanten in het bedrijfsleven, de zorg, educatie en lokale en regionale overheid. Kwaliteit, flexibiliteit, resultaat- en oplossingsgerichtheid zijn kenmerken van onze werkwijze en cultuur. Netflex combineert de flexibiliteit en korte lijnen van een kleine organisatie met de kracht en kennis van een volwaardige systemintegrator. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn onze drijfveren.

Onze klant

Onze klant is een publieke organisatie met ongeveer 800 gebruikers. Deze 800 gebruikers hebben allemaal hun kwaliteiten maar vaak is ICT en technologie hier geeneen van. Jij bent hierin hun rots in de branding en ondersteunt hen met alle vragen die ze hebben. Telefonie, mail, programma’s en apps, smartphones en hardware, met allerlei soort vragen komen ze bij jou. Dit doen ze zowel telefonisch als bij de gebruiker op de werkplek. En jij, jij bent hun held die er voor zorgt dat ze snel en zorgeloos kunnen werken.   

Wij bieden

In een inspirerende omgeving nemen wij je mee in de wereld van technologie. De focus ligt op direct klantcontact en het accuraat omgaan met vragen. Studie en ontwikkeling wordt erg op gestuurd. Zo komen wij samen verder!

Wij bieden: 

  • Een leerzame baan in een jonge, informele, gezonde, groeiende en klantgerichte organisatie
  • Volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
  • Vrijheid, eigen inbreng en verantwoordelijkheid
  • Een marktconform salaris
  • Een auto van de zaak (wanneer je op klus zit)
  • Een telefoon en laptop van de zaak
  • Een goede pensioensregeling (Netflex betaalt 2/3 van jouw pensioen)
  • De mogelijkheid tot het behalen van diverse certificaten

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Cynthia Goed, Resource Manager, staffing@netflex.nl.