Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Tag

ZENworks

Oogziekenhuis Rotterdam | Een flexibele werkplek

/ / /
Bij het Oogziekenhuis Rotterdam werd steeds duidelijker dat de behoefte er is om zowel buiten als binnen het kantoor flexibel te kunnen werken. Hierbij was het belangrijk dat de medewerkers zowel thuis als op het werk dezelfde desktop en mogelijkheden hadden.

Gemeente De Fryske Marren | Transitie werkplekken

/ / /
Gemeente De Fryske Marren zag zich geconfronteerd met de noodzaak tot upgraden van de Windows werkomgeving. Netflex bood de oplossing in de vorm van mensen en de juiste software en maakte het mogelijk om probleemloos naar een nieuw platform over te stappen.

Voigt Travel | Vernieuwing IT platform

/ /
De reisbranche is dynamisch en als relatief kleine organisatie moet Voigt Travel snel kunnen schakelen om zijn positie als marktleider op de bestemming Lapland te behouden.

Gemeente Voorschoten | Flexibility and uniformity with Novell ZAV at the Municipality of Voorschoten

The Municipality of Voorschoten wanted to provide more flexible work arrangements for Municipality employees using IT applications.

Gemeente Skarsterlân | Vernieuwing automatiseringssysteem

/
Sinds mei 2006 werkt de Gemeente Skarsterlân met een vernieuwd automatiseringssysteem, waardoor het netwerk met een uptime van meer dan 98 % vrijwel altijd toegankelijk is en het beheer meer mogelijkheden biedt.

Inclusief Groep | Passend werken

Netflex was in het voortraject steeds de meest duidelijke gesprekspartner. Iets kan wel of iets kan niet. Geen halfbakken oplossingen en daar houden we van!

Altra | Nieuwe netwerkomgeving van Altra Jeugdzorg en Onderwijs vangt ‘drukte’ flexibel op.

/
Na de fusie kwam er een grote druk op de ICT afdeling te liggen. Samen met Netflex werd de druk van de ketel gehaald.

IBA | Implementatie ZENworks Configuration Management

Met ZENworks Configuration Management heeft Netflex bij Ingenieursbureau Amsterdam een platform ingericht voor de distributie van alle applicaties, imaging tooling voor de werkstations en werkplek beheer zoals remote control mogelijk gemaakt. Op basis van de Windows Servers is ZENworks ingericht, om zo aan te sluiten bij de nieuwe Microsoft omgeving. Het project is beoordeeld met…

Wellantcollege | Upgrade ZENworks

Het Wellantcollege maakt al jarenlang gebruik van ZENworks Configuration Management voor alle locaties, medewerkers en leerlingen.

Amerpoort & Reinaerde | Centralisatie en migratie fileservers naar vSphere

/ /
n de situatie voor het project waren er 8 fysieke servers gebaseerd op Novell NetWare in gebruik voor diverse diensten zoals fileserver, eDirectory, antivirus, printserver, GroupWise, DNS/DHCP en ZENworks.