Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Tag

Windows

Biesbosch MuseumEiland vernieuwt IT-infrastructuur met Netflex

/ / / /
Biesbosch MuseumEiland werkte op een verouderde IT-omgeving. Netflex had ruim een jaar geleden geadviseerd te moderniseren maar door corona besloot het museum even te wachten.

Hogere gebruikerstevredenheid en lagere beheerlast bij De Fryske Marren

/ / / /
Medewerkers van de gemeente De Fryske Marren werken tegenwoordig op een volledig nieuwe, moderne, snelle ICT-omgeving omgeving die tijd-, plaats- en apparaatonafhankelijk is.

Beatrix College | Scholen gemigreerd naar deze nieuwe omgeving op basis van o.a. Office 365, Liquit en Windows 10 AutoPilot

/ /
Deze week is de nieuwe IT-omgeving bij het Beatrix College in gebruik genomen. Ondanks de verlate levering van de laptops – als gevolg van het Corona virus – kon de school weer van start gaan na de carnavals vakantie.   Met de nieuwe IT-omgeving is een enorme verbetering gerealiseerd. Medewerkers hebben nu persoonlijke laptops welke up2date…

Hogeschool Rotterdam | De volgende stap met Liquit Workspace

/ /
Hogeschool Rotterdam wil het Choose-Your-Own-Device (CYOD)-concept vorm geven door gebruik te maken van de laatste technieken op het gebied van hard- en software. Liquit Workspace bleek in dit traject de oplossing voor het aanbieden van de honderden applicaties waar de Hogeschool mee werkt. Netlex heeft de Hogeschool geholpen met de technische inrichting en projectleiding.

Gemeente Veenendaal | Eén Liquit-beheeromgeving voor vijf gemeenten

/ /
De gemeenten Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Woudenberg en Scherpenzeel delen een shared service center voor hun ICT. Zij zochten een oplossing die qua gebruikerservaring en applicatieuitrol vergelijkbaar is met ZENworks. Liquit Workspace en Liquit Release & Patch Management voldoen aan deze eisen en worden inmiddels als de overkoepelende beheeromgeving van vijf Liquit-werkomgevingen gebruikt. Over de volle breedte van…

Gemeente De Fryske Marren | Transitie werkplekken

/ / /
Gemeente De Fryske Marren zag zich geconfronteerd met de noodzaak tot upgraden van de Windows werkomgeving. Netflex bood de oplossing in de vorm van mensen en de juiste software en maakte het mogelijk om probleemloos naar een nieuw platform over te stappen.

De Fryske Marren | Uitrol Windows

/ /
De uitdaging bij de Fryske Marren was helder, de applicatie leverancier had een deadline gesteld waarop de applicaties niet meer ondersteund zouden op Windows XP. Gemeente De Fryske Marren zag zich geconfronteerd met de noodzaak tot upgraden van de Windows werkomgeving.

wonenCentraal | Migratie werkplekken

/
Om de migratie naar Windows 7 te realiseren heeft Netflex bij wonenCentraal ZENworks Configuration Management i.c.m. ENGL Imaging Toolkit ingericht.

Innovam | Transitie werkplekken

/ /
Innovam had een aantal uitdagingen binnen de IT omgeving: migratie naar Windows 7, nieuwe installaties van tientallen nieuwe laptops en de data en applicaties van oude laptops moest overgezet worden naar deze nieuwe laptops. Bovendien zijn de applicaties vanwege specialistische kennis en complexe licentie vormen binnen de automotive branche lastig te installeren en beheren.