Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Tag

vSphere

Productielijnen CNC Grondstoffen altijd in de lucht door Netflex

/ / / /
CNC Grondstoffen realiseerde zich dat een IT-storing het gehele productieproces plat kon leggen met alle gevolgen van dien. Disaster recovery en datareplicatie zorgen nu voor de beschikbaarheid van de bedrijfskritische systemen.   Met de nieuwe IT-omgeving is een enorme verbetering gerealiseerd. Medewerkers hebben nu persoonlijke laptops welke up2date en veilig zijn. Door het gebruik van…

MVO | Migratie ICT Omgeving

/ / / / /
Bij Martens en van Oord werd gebruik gemaakt van Micro Focus GroupWise. Het doel van het project was een migratie naar Exchange Online zonder dat werknemers hier hinder van zouden vinden.

Gemeente Huizen | VMware vSphere

/
Netflex heeft bij de gemeente Huizen 4 nieuwe VMware ESXi nodes ingericht, als vervanging van de verouderde hardware. Met behulp van vMotion zijn de virtuele machines van de oude naar de nieuwe nodes omgezet, zonder downtime. Daarnaast zijn de VMware vCenter server en de ESXi nodes nu weer helemaal up2date gebracht. De medewerkers van de…

Voigt Travel | Vernieuwing IT platform

/ /
De reisbranche is dynamisch en als relatief kleine organisatie moet Voigt Travel snel kunnen schakelen om zijn positie als marktleider op de bestemming Lapland te behouden.

Attema | Mobiel werken

/ /
Sinds eind vorig jaar hebben alle vestigingen van Attema een gevirtualiseerde ICT-omgeving. Netflex heeft een VMware-infrastructuur geïmplementeerd die servers virtualiseert, de buitendienstmedewerkers de mogelijkheid geeft mobiel te werken en medewerkers bij de dochterbedrijven centraal beheerde virtuele desktops levert.

CHDR | Vervanging vSphere nodes

/
Na 5 jaar was de hardware van de server virtualisatie omgeving, VMware vSphere, afgeschreven. Daarnaast kon de omgeving niet meer voldoen aan de groeiende vraag van capaciteit van het CHDR. Netflex heeft een nieuwe vSphere omgeving op de nieuwe hardware opgebouwd naast de productie omgeving.

FairForward | Splitsing & Transitie ICT omgeving

Als gevolg van een afsplitsing van het moederbedrijf is FairForward gemigreerd naar een nieuwe omgeving op basis van VMware vSphere. De organisatie is kleiner geworden en de IT moest dus zo eenvoudig en compact mogelijk ingericht worden. Netflex heeft dit project succesvol uitgevoerd, binnen de gestelde tijd en het budget. Het project is beoordeeld door…

Amerpoort & Reinaerde | Centralisatie en migratie fileservers naar vSphere

/ /
n de situatie voor het project waren er 8 fysieke servers gebaseerd op Novell NetWare in gebruik voor diverse diensten zoals fileserver, eDirectory, antivirus, printserver, GroupWise, DNS/DHCP en ZENworks.