Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Tag

VMware Horizon View

Oogziekenhuis Rotterdam | Een flexibele werkplek

/ / /
Bij het Oogziekenhuis Rotterdam werd steeds duidelijker dat de behoefte er is om zowel buiten als binnen het kantoor flexibel te kunnen werken. Hierbij was het belangrijk dat de medewerkers zowel thuis als op het werk dezelfde desktop en mogelijkheden hadden.

Attema | Mobiel werken

/ /
Sinds eind vorig jaar hebben alle vestigingen van Attema een gevirtualiseerde ICT-omgeving. Netflex heeft een VMware-infrastructuur geïmplementeerd die servers virtualiseert, de buitendienstmedewerkers de mogelijkheid geeft mobiel te werken en medewerkers bij de dochterbedrijven centraal beheerde virtuele desktops levert.

CHDR | Respect voor gemaakte investerigen

/
Netflex maakt een snelle kosteneffectieve overgang naar thin client-computing mogelijk bij CHDR.

IBA | VDI keten locaties

/
Op diverse kleine locaties in de stad Amsterdam zijn CAD werkstations in gebruik. Deze zijn moeilijk te beheren, verbindingen zijn te traag en de hardware is gevoelig voor diefstal.

Amerpoort & Reinaerde | 1000 concurrent VDI sessies

/ /
Netflex heeft de implementatie succesvol gemaakt door niet alleen de technische implementatie te verzorgen, maar ook de aansluiting van de business (functionele eisen en wensen) leidend te maken. Amerpoort & Reinaerde hebben dit project beoordeeld met een 8 als gemiddeld cijfer.

CHDR | Virtualiseren PMX

/ /
Bij het CHDR werkt men met alle werkplekken volledig in VMware View. In het verleden werden er nog 10 fysieke werkstations met veel capaciteit ingezet om berekeningen uit te voeren binnen de studies welke worden uitgevoerd binnen het CHDR.

Fair Trade Original | Splitsing en Transitie ICT omgeving

/
Op 1 maart 2013 is Fair Trade Original opgesplitst in 2 aparte organisaties en verhuisd naar een nieuw pand. Dit betekende ook een opsplitsing en verhuizing van de IT omgeving. Omdat de omgeving verouderd en afgeschreven was, is op de nieuwe locatie een volledig nieuwe omgeving opgebouwd.

Attema | Flexibele en plaatsonafhankelijke werkplek

/ /
De IT omgeving was op het gebied van hardware verouderd en de software was niet meer up2date. Daarnaast was er de wens om de locatie in België te centraliseren met de locatie in Nederland.

Legal & General | Plaatsonafhankelijk werken met VMware Workspace One

/ / /
Na een Proof of Concept met VMware Horizon View heeft Legal & General gekozen voor deze software van VMware om desktop virtualisatie te realiseren. In eerste instantie om vanaf elke plaats te kunnen werken, maar de desktop virtualisatie zal ook steeds meer in de kantoor omgeving gebruikt gaan worden. Het project is binnen de gestelde…