Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Tag

Virtualisatie

Gemeente Huizen | VMware vSphere

/
Netflex heeft bij de gemeente Huizen 4 nieuwe VMware ESXi nodes ingericht, als vervanging van de verouderde hardware. Met behulp van vMotion zijn de virtuele machines van de oude naar de nieuwe nodes omgezet, zonder downtime. Daarnaast zijn de VMware vCenter server en de ESXi nodes nu weer helemaal up2date gebracht. De medewerkers van de…

CHDR | Virtualiseren PMX

/ /
Bij het CHDR werkt men met alle werkplekken volledig in VMware View. In het verleden werden er nog 10 fysieke werkstations met veel capaciteit ingezet om berekeningen uit te voeren binnen de studies welke worden uitgevoerd binnen het CHDR.

CHDR | OTA omgeving

/
Het CHDR had de behoefte aan een OTA omgeving voor de server omgeving, maar men wilde in deze fase geen budget vrij maken voor nieuwe hardware en licenties om een OTA op te zetten.

CHDR | Vervanging vSphere nodes

/
Na 5 jaar was de hardware van de server virtualisatie omgeving, VMware vSphere, afgeschreven. Daarnaast kon de omgeving niet meer voldoen aan de groeiende vraag van capaciteit van het CHDR. Netflex heeft een nieuwe vSphere omgeving op de nieuwe hardware opgebouwd naast de productie omgeving.

Legal & General | Plaatsonafhankelijk werken met VMware Workspace One

/ / /
Na een Proof of Concept met VMware Horizon View heeft Legal & General gekozen voor deze software van VMware om desktop virtualisatie te realiseren. In eerste instantie om vanaf elke plaats te kunnen werken, maar de desktop virtualisatie zal ook steeds meer in de kantoor omgeving gebruikt gaan worden. Het project is binnen de gestelde…