Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Tag

Office 365
Microsoft 365 migratie gemeente Midden-Drenthe

Microsoft 365 migratie laat gemeente Midden-Drenthe hybride werken

/ / /
Gemeente Midden-Drenthe heeft ervoor gekozen om haar IT-omgeving gedeeltelijk te migreren naar de cloud. Middels eerdere workshops in het transitie-traject heeft de gemeente samen met Netflex het juiste beleid en ontwerp bepaald.

Grote mate van self service in nieuwe, moderne workspace voor Stichting Veens Welzijn

/ / / /
Omdat het welzijnswerk in de gemeente Veenendaal niet meer zou worden uitbesteed, is Stichting Veens Welzijn opgericht. Een onafhankelijke stichting die welzijnstaken binnen de gemeente uitvoert.

MVO | Transitie 240 gebruikers naar Office 365

/ / / / /
Bij Martens en van Oord werd gebruik gemaakt van Micro Focus GroupWise. Het doel van het project was een migratie naar Exchange Online zonder dat werknemers hier hinder van zouden vinden.

Platform Plaza | Transitie 185 gebruikers naar Office 365

/ / /
Netflex heeft weer een project succesvol opgeleverd. Bij MJ Roos te Leidschendam hebben we een koppeling met Office 365 gemaakt, waarna 185 mailboxen zijn gemigreerd van GroupWise naar Exchange Online. De migratie is op donderdagavond gestart en op maandagmorgen kon iedereen weer aan het werk in Outlook.

HAS Hogeschool | Transitie 3500 gebruikers naar Office 365

/ /
HAS Hogeschool is overgestapt van het GroupWise platform naar Exchange Online. Mailboxen worden zowel voor medewerkers als studenten aangeboden vanuit HAS Hogeschool.

Scildon | Transitie 260 gebruikers naar Office 365

/ / /
Bij de verzekeringsmaatschappij Legal & General is Netflex onlangs gestart met de migratie van GroupWise naar Exchange Online. In dit project migreren we 261 mailboxen naar Exchange Online.

Amerpoort en Reinaerde | Transitie 5000 gebruikers naar Office 365

/ / /
Amerpoort & Reinaerde hebben onlangs een medewerkersportaal op basis van Office 365 bij hun 5000 medewerkers gelanceerd