Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Tag

Novell Vibe

Verosol | Novell Vibe

Verosol wilde het proces voor documentbeheer – gebruikt door executives in het buitenland voor toegang tot bedrijfsinformatie – stroomlijnen. Verosol implementeerde Novell Vibe zodat deze executives documenten kunnen beheren met een lokale versie van de Office suite.

Gemeente Rijswijk | Novell Vibe

De gemeente Rijswijk wilde de papierwinkel vervangen door een digitale applicatie voor teamsamenwerking zodat het personeel informatie eenvoudiger kon vinden en delen.

STMR | Novell Vibe geïmplementeerd bij STMR

STMR heeft Novell® Teaming op SUSE® Linux Enterprise Server geïmplementeerd om de kwaliteit en de flexibiliteit van de interne communicatie te verbeteren.

Gemeente de ronde Vennen | Novell Vibe

De gemeente De Ronde Venen wilde medewerkers aanmoedigen om op nieuwe en betere manieren samen te werken.

Helicon | Vibe concept

Na jarenlang gebruik gemaakt te hebben van Livelink, moest Helicon Opleiding op zoek naar een nieuwe oplossing omdat het Livelink project werd stop gezet. Na een selectie procedure is NetIQ Vibe als beste oplossing geselecteerd. Netflex heeft vervolgens de implementatie in samenwerking met Helicon verzorgd.

Gemeente Veenendaal | Vibe Concept

Netflex heeft bij de gemeente Veenendaal een nieuwe Intranet omgeving ingericht op basis van NetIQ Vibe. Netflex heeft het Intranet niet alleen ingericht, maar ook trainingen gegeven, documentatie en handleidingen opgesteld, de layout gemaakt en integraties met andere systemen gerealiseerd. Aan het einde van het project had de gemeente een volledig in productie genomen Intranet.

Mytylschool Tilburg | Vibe Concept

Netflex heeft bij de Mytylschool Tilburg een nieuwe Intranet omgeving ingericht op basis van Novell Vibe. Netflex heeft het Intranet niet alleen ingericht, maar ook trainingen gegeven, documentatie en handleidingen opgesteld, de layout gemaakt en integraties met andere systemen gerealiseerd. Aan het einde van het project had de Mytylschool Tilburg een volledig in productie genomen…

Gemeente Arnhem | DigiMeet

/
Bij de gemeente Arnhem heeft Netflex DigiMeet, het digitale platform voor papierloos vergaderen, geïmplementeerd. Het project is binnen tijd en budget opgeleverd, en door de gemeente beoordeeld met een 7,2 als gemiddeld cijfer. Het digitaal vergaderen was een succes bij directie, voor het College van B&W heeft Netflex daarna ook een omgeving ingericht.

Gemeente Rijswijk | DigiMeet

/
Bij de gemeente Rijswijk heeft Netflex DigiMeet, het digitale platform voor papierloos vergaderen, geïmplementeerd. Het project is binnen tijd en budget opgeleverd, en door de gemeente beoordeeld met een 8,8 als gemiddeld cijfer.

Legal & General | Intranet

Netflex heeft bij de Legal & General een nieuwe Intranet omgeving ingericht op basis van Novell Vibe. Netflex heeft het Intranet niet alleen ingericht, maar ook trainingen gegeven, documentatie en handleidingen opgesteld, de layout gemaakt en integraties met andere systemen gerealiseerd. Aan het einde van het project had de Legal & General een volledig in…