Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Tag

netflex
Microsoft 365 migratie gemeente Midden-Drenthe

Microsoft 365 migratie laat gemeente Midden-Drenthe hybride werken

/ / /
Gemeente Midden-Drenthe heeft ervoor gekozen om haar IT-omgeving gedeeltelijk te migreren naar de cloud. Middels eerdere workshops in het transitie-traject heeft de gemeente samen met Netflex het juiste beleid en ontwerp bepaald.

Grote mate van self service in nieuwe, moderne workspace voor Stichting Veens Welzijn

/ / / /
Omdat het welzijnswerk in de gemeente Veenendaal niet meer zou worden uitbesteed, is Stichting Veens Welzijn opgericht. Een onafhankelijke stichting die welzijnstaken binnen de gemeente uitvoert.

Gemeente Veenendaal mobiliseert met Netflex advies

/
De gemeente heeft ten doel gesteld dat medewerkers met behulp van ICT meer mobiliteit krijgen. Netflex heeft de afgelopen jaren meerdere projecten bij de Gemeente Veenendaal en samenwerkende gemeentes uitgevoerd en staat bekend als stabiele ICT-partner.

Biesbosch MuseumEiland vernieuwt IT-infrastructuur met Netflex

/ / / /
Biesbosch MuseumEiland werkte op een verouderde IT-omgeving. Netflex had ruim een jaar geleden geadviseerd te moderniseren maar door corona besloot het museum even te wachten.

Hogere gebruikerstevredenheid en lagere beheerlast bij De Fryske Marren

/ / / /
Medewerkers van de gemeente De Fryske Marren werken tegenwoordig op een volledig nieuwe, moderne, snelle ICT-omgeving omgeving die tijd-, plaats- en apparaatonafhankelijk is.

Gemeente Schiedam met Netflex in de wolken

/ /
In de klantencase Gemeente Schiedam migreert met Netflex wordt beschreven welke implicaties het beëindigen van de ICT-samenwerking tussen de gemeenten Vlaardingen en Schiedam hebben gehad.

AVG stapt over op Microsoft

/ / /
AVG wilde voor dagelijkse communicatie en samenwerking overstappen van GroupWise naar een Microsoft Office 365 kantooromgeving. Netflex is expert op dit gebied en heeft de medewerkers van AVG succesvol gemigreerd naar Exchange Online en Teams.

Verhoek Europe vernieuwt datacenter en workspace met Liquit

/ / /
Verhoek Europe wilde een toekomstvaste infrastructuur, gestandaardiseerd en gecentraliseerd met werkplekonafhankelijkheid voor alle medewerkers. Een groep medewerkers was Liquit Workspace in combinatie met Liquit Release en Patch Management Plus aan het testen toen in maart Covid-19 de wereld veranderde.

Eenheid en centraal beheer voor ICT-omgeving SOVOT

/ /
De verschillende ICT-omgevingen die binnen Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg werden gebruikt, zijn dit jaar naar één omgeving in een datacenter gemigreerd. Ook het beheer is gecentraliseerd.

Inclusief Groep krijgt een moderne werkplek

/ / /
Inclusief Groep, een sociaal ondernemer op de Noord-Veluwe, wilde een nieuwe moderne werkplek realiseren. Netflex heeft een gebruiksvriendelijke, flexibele werkplek aangeboden die volledig in de cloud wordt gehost.
1 2