Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Tag

Migratie

AVG stapt over op Microsoft

/ / /
AVG wilde voor dagelijkse communicatie en samenwerking overstappen van GroupWise naar een Microsoft Office 365 kantooromgeving. Netflex is expert op dit gebied en heeft de medewerkers van AVG succesvol gemigreerd naar Exchange Online en Teams.

Beatrix College | Scholen gemigreerd naar deze nieuwe omgeving op basis van o.a. Office 365, Liquit en Windows 10 AutoPilot

/ /
Deze week is de nieuwe IT-omgeving bij het Beatrix College in gebruik genomen. Ondanks de verlate levering van de laptops – als gevolg van het Corona virus – kon de school weer van start gaan na de carnavals vakantie.   Met de nieuwe IT-omgeving is een enorme verbetering gerealiseerd. Medewerkers hebben nu persoonlijke laptops welke up2date…

Hogeschool Rotterdam | De volgende stap met Liquit Workspace

/ /
Hogeschool Rotterdam wil het Choose-Your-Own-Device (CYOD)-concept vorm geven door gebruik te maken van de laatste technieken op het gebied van hard- en software. Liquit Workspace bleek in dit traject de oplossing voor het aanbieden van de honderden applicaties waar de Hogeschool mee werkt. Netlex heeft de Hogeschool geholpen met de technische inrichting en projectleiding.

Gemeente Veenendaal | Eén Liquit-beheeromgeving voor vijf gemeenten

/ /
De gemeenten Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Woudenberg en Scherpenzeel delen een shared service center voor hun ICT. Zij zochten een oplossing die qua gebruikerservaring en applicatieuitrol vergelijkbaar is met ZENworks. Liquit Workspace en Liquit Release & Patch Management voldoen aan deze eisen en worden inmiddels als de overkoepelende beheeromgeving van vijf Liquit-werkomgevingen gebruikt. Over de volle breedte van…

MVO | Migratie ICT Omgeving

/ / / / /
Bij Martens en van Oord werd gebruik gemaakt van Micro Focus GroupWise. Het doel van het project was een migratie naar Exchange Online zonder dat werknemers hier hinder van zouden vinden.

MVO | Transitie 240 gebruikers naar Office 365

/ / / / /
Bij Martens en van Oord werd gebruik gemaakt van Micro Focus GroupWise. Het doel van het project was een migratie naar Exchange Online zonder dat werknemers hier hinder van zouden vinden.

Platform Plaza | Transitie 185 gebruikers naar Office 365

/ / /
Netflex heeft weer een project succesvol opgeleverd. Bij MJ Roos te Leidschendam hebben we een koppeling met Office 365 gemaakt, waarna 185 mailboxen zijn gemigreerd van GroupWise naar Exchange Online. De migratie is op donderdagavond gestart en op maandagmorgen kon iedereen weer aan het werk in Outlook.

HAS Hogeschool | Transitie 3500 gebruikers naar Office 365

/ /
HAS Hogeschool is overgestapt van het GroupWise platform naar Exchange Online. Mailboxen worden zowel voor medewerkers als studenten aangeboden vanuit HAS Hogeschool.

wonenCentraal | Migratie werkplekken

/
Om de migratie naar Windows 7 te realiseren heeft Netflex bij wonenCentraal ZENworks Configuration Management i.c.m. ENGL Imaging Toolkit ingericht.

Innovam | Transitie werkplekken

/ /
Innovam had een aantal uitdagingen binnen de IT omgeving: migratie naar Windows 7, nieuwe installaties van tientallen nieuwe laptops en de data en applicaties van oude laptops moest overgezet worden naar deze nieuwe laptops. Bovendien zijn de applicaties vanwege specialistische kennis en complexe licentie vormen binnen de automotive branche lastig te installeren en beheren.