Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Tag

Liquit

Hogere gebruikerstevredenheid en lagere beheerlast bij De Fryske Marren

/ / / /
Medewerkers van de gemeente De Fryske Marren werken tegenwoordig op een volledig nieuwe, moderne, snelle ICT-omgeving omgeving die tijd-, plaats- en apparaatonafhankelijk is.

Verhoek Europe vernieuwt datacenter en workspace met Liquit

/ / /
Verhoek Europe wilde een toekomstvaste infrastructuur, gestandaardiseerd en gecentraliseerd met werkplekonafhankelijkheid voor alle medewerkers. Een groep medewerkers was Liquit Workspace in combinatie met Liquit Release en Patch Management Plus aan het testen toen in maart Covid-19 de wereld veranderde.

Eenheid en centraal beheer voor ICT-omgeving SOVOT

/ /
De verschillende ICT-omgevingen die binnen Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg werden gebruikt, zijn dit jaar naar één omgeving in een datacenter gemigreerd. Ook het beheer is gecentraliseerd.

Inclusief Groep krijgt een moderne werkplek

/ / /
Inclusief Groep, een sociaal ondernemer op de Noord-Veluwe, wilde een nieuwe moderne werkplek realiseren. Netflex heeft een gebruiksvriendelijke, flexibele werkplek aangeboden die volledig in de cloud wordt gehost.

Zwaar werk makkelijker maken met slimme technologie

/ / /
ZuidOostZorg stapte in 2018 over naar een social intranet. Een digitale werkplek voor 2500 medewerkers, met alles erop en eraan – en in dit geval zelfs méér dan dat. Met de nieuwe IT-omgeving is een enorme verbetering gerealiseerd. Medewerkers hebben nu persoonlijke laptops welke up2date en veilig zijn.

Nieuwe cloudomgeving Arons Zorg verbindt medewerkers en klanten

/ / /
De complete ICT-omgeving van Arons Zorg was afhankelijk van één fysieke server, zowel qua documenten, opslag en email als voor samenwerken op afstand. Om dit op te lossen wilde Arons naar een cloud only omgeving die zo gebruiksvriendelijk is dat medewerkers met een druk op de knop hun software kunnen installeren en vervolgens eenvoudig kunnen…

Beatrix College | Scholen gemigreerd naar deze nieuwe omgeving op basis van o.a. Office 365, Liquit en Windows 10 AutoPilot

/ /
Deze week is de nieuwe IT-omgeving bij het Beatrix College in gebruik genomen. Ondanks de verlate levering van de laptops – als gevolg van het Corona virus – kon de school weer van start gaan na de carnavals vakantie.   Met de nieuwe IT-omgeving is een enorme verbetering gerealiseerd. Medewerkers hebben nu persoonlijke laptops welke up2date…

Hogeschool Rotterdam | De volgende stap met Liquit Workspace

/ /
Hogeschool Rotterdam wil het Choose-Your-Own-Device (CYOD)-concept vorm geven door gebruik te maken van de laatste technieken op het gebied van hard- en software. Liquit Workspace bleek in dit traject de oplossing voor het aanbieden van de honderden applicaties waar de Hogeschool mee werkt. Netlex heeft de Hogeschool geholpen met de technische inrichting en projectleiding.

Gemeente Veenendaal | Eén Liquit-beheeromgeving voor vijf gemeenten

/ /
De gemeenten Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Woudenberg en Scherpenzeel delen een shared service center voor hun ICT. Zij zochten een oplossing die qua gebruikerservaring en applicatieuitrol vergelijkbaar is met ZENworks. Liquit Workspace en Liquit Release & Patch Management voldoen aan deze eisen en worden inmiddels als de overkoepelende beheeromgeving van vijf Liquit-werkomgevingen gebruikt. Over de volle breedte van…