Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Tag

GroupWise

MVO | Transitie 240 gebruikers naar Office 365

/ / / / /
Bij Martens en van Oord werd gebruik gemaakt van Micro Focus GroupWise. Het doel van het project was een migratie naar Exchange Online zonder dat werknemers hier hinder van zouden vinden.

Platform Plaza | Transitie 185 gebruikers naar Office 365

/ / /
Netflex heeft weer een project succesvol opgeleverd. Bij MJ Roos te Leidschendam hebben we een koppeling met Office 365 gemaakt, waarna 185 mailboxen zijn gemigreerd van GroupWise naar Exchange Online. De migratie is op donderdagavond gestart en op maandagmorgen kon iedereen weer aan het werk in Outlook.

Scildon | Transitie 260 gebruikers naar Office 365

/ / /
Bij de verzekeringsmaatschappij Legal & General is Netflex onlangs gestart met de migratie van GroupWise naar Exchange Online. In dit project migreren we 261 mailboxen naar Exchange Online.

Amerpoort en Reinaerde | Transitie 5000 gebruikers naar Office 365

/ / /
Amerpoort & Reinaerde hebben onlangs een medewerkersportaal op basis van Office 365 bij hun 5000 medewerkers gelanceerd

Voigt Travel | Vernieuwing IT platform

/ /
De reisbranche is dynamisch en als relatief kleine organisatie moet Voigt Travel snel kunnen schakelen om zijn positie als marktleider op de bestemming Lapland te behouden.

Grafisch Lyceum Utrecht | Mail migratie

/ /
When spam and virus emails started becoming a big problem at Grafisch Lyceum Utrecht, they began searching for an anti-virus / anti-spam solution that would be easy to manage. At the time, they were using Novell GroupWise and decided to use GWAVA.

DWA | Succesvolle migratie GroupWise naar Exchange

/ /
Grote uitdaging was het omzetten van de complexe mappenstructuur in GroupWise.

Gemeente Skarsterlân | Vernieuwing automatiseringssysteem

/
Sinds mei 2006 werkt de Gemeente Skarsterlân met een vernieuwd automatiseringssysteem, waardoor het netwerk met een uptime van meer dan 98 % vrijwel altijd toegankelijk is en het beheer meer mogelijkheden biedt.

CSG Willem van Oranje | Migratie GroupWise

De GroupWise omgeving van CSG Willem van Oranje is van NetWare naar een nieuwe GroupWise omgeving op basis van Linux gemigreerd en als uitbreiding binnen het project is hun oude DHCP server uitgefaseerd en is er een nieuw DHCP server cluster opgebouwd. Het project is beoordeeld door CSG Willem van Oranje met een 7,8 als…