Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Tag

Cloud

Gemeente Veenendaal mobiliseert met Netflex advies

/
De gemeente heeft ten doel gesteld dat medewerkers met behulp van ICT meer mobiliteit krijgen. Netflex heeft de afgelopen jaren meerdere projecten bij de Gemeente Veenendaal en samenwerkende gemeentes uitgevoerd en staat bekend als stabiele ICT-partner.

Biesbosch MuseumEiland vernieuwt IT-infrastructuur met Netflex

/ / / /
Biesbosch MuseumEiland werkte op een verouderde IT-omgeving. Netflex had ruim een jaar geleden geadviseerd te moderniseren maar door corona besloot het museum even te wachten.

Hogere gebruikerstevredenheid en lagere beheerlast bij De Fryske Marren

/ / / /
Medewerkers van de gemeente De Fryske Marren werken tegenwoordig op een volledig nieuwe, moderne, snelle ICT-omgeving omgeving die tijd-, plaats- en apparaatonafhankelijk is.

Gemeente Schiedam met Netflex in de wolken

/ /
In de klantencase Gemeente Schiedam migreert met Netflex wordt beschreven welke implicaties het beëindigen van de ICT-samenwerking tussen de gemeenten Vlaardingen en Schiedam hebben gehad.

Inclusief Groep krijgt een moderne werkplek

/ / /
Inclusief Groep, een sociaal ondernemer op de Noord-Veluwe, wilde een nieuwe moderne werkplek realiseren. Netflex heeft een gebruiksvriendelijke, flexibele werkplek aangeboden die volledig in de cloud wordt gehost.

Schiedam migreert met Netflex

/ /
De gemeenten Vlaardingen en Schiedam hebben besloten de ICT-samenwerking te beëindigen. Dit was de aanleiding van een aantal technisch complexe projecten die ervoor hebben gezorgd dat gemeente Schiedam nu een eigen, moderne ICT-omgeving heeft.

MVO | Transitie 240 gebruikers naar Office 365

/ / / / /
Bij Martens en van Oord werd gebruik gemaakt van Micro Focus GroupWise. Het doel van het project was een migratie naar Exchange Online zonder dat werknemers hier hinder van zouden vinden.

Platform Plaza | Transitie 185 gebruikers naar Office 365

/ / /
Netflex heeft weer een project succesvol opgeleverd. Bij MJ Roos te Leidschendam hebben we een koppeling met Office 365 gemaakt, waarna 185 mailboxen zijn gemigreerd van GroupWise naar Exchange Online. De migratie is op donderdagavond gestart en op maandagmorgen kon iedereen weer aan het werk in Outlook.

Amerpoort en Reinaerde | Transitie 5000 gebruikers naar Office 365

/ / /
Amerpoort & Reinaerde hebben onlangs een medewerkersportaal op basis van Office 365 bij hun 5000 medewerkers gelanceerd