Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Category

Zorg

Zwaar werk makkelijker maken met slimme technologie

/ / /
ZuidOostZorg stapte in 2018 over naar een social intranet. Een digitale werkplek voor 2500 medewerkers, met alles erop en eraan – en in dit geval zelfs méér dan dat. Met de nieuwe IT-omgeving is een enorme verbetering gerealiseerd. Medewerkers hebben nu persoonlijke laptops welke up2date en veilig zijn.

Nieuwe cloudomgeving Arons Zorg verbindt medewerkers en klanten

/ / /
De complete ICT-omgeving van Arons Zorg was afhankelijk van één fysieke server, zowel qua documenten, opslag en email als voor samenwerken op afstand. Om dit op te lossen wilde Arons naar een cloud only omgeving die zo gebruiksvriendelijk is dat medewerkers met een druk op de knop hun software kunnen installeren en vervolgens eenvoudig kunnen…

Oogziekenhuis Rotterdam | Een flexibele werkplek

/ / /
Bij het Oogziekenhuis Rotterdam werd steeds duidelijker dat de behoefte er is om zowel buiten als binnen het kantoor flexibel te kunnen werken. Hierbij was het belangrijk dat de medewerkers zowel thuis als op het werk dezelfde desktop en mogelijkheden hadden.

Amerpoort en Reinaerde | Transitie 5000 gebruikers naar Office 365

/ / /
Amerpoort & Reinaerde hebben onlangs een medewerkersportaal op basis van Office 365 bij hun 5000 medewerkers gelanceerd

Stichting Prisma | Managed Services

/
Prisma is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij helpen hen bij het verwerven van een eigen plek in onze Brabantse samenleving. Om ervoor te zorgen dat de stichting zich op haar kernactiviteiten kan richten, is besloten het volledige ICT beheer aan Netflex uit te besteden.

CHDR | Respect voor gemaakte investerigen

/
Netflex maakt een snelle kosteneffectieve overgang naar thin client-computing mogelijk bij CHDR.

Amerpoort & Reinaerde | 1000 concurrent VDI sessies

/ /
Netflex heeft de implementatie succesvol gemaakt door niet alleen de technische implementatie te verzorgen, maar ook de aansluiting van de business (functionele eisen en wensen) leidend te maken. Amerpoort & Reinaerde hebben dit project beoordeeld met een 8 als gemiddeld cijfer.

CHDR | Virtualiseren PMX

/ /
Bij het CHDR werkt men met alle werkplekken volledig in VMware View. In het verleden werden er nog 10 fysieke werkstations met veel capaciteit ingezet om berekeningen uit te voeren binnen de studies welke worden uitgevoerd binnen het CHDR.

CHDR | OTA omgeving

/
Het CHDR had de behoefte aan een OTA omgeving voor de server omgeving, maar men wilde in deze fase geen budget vrij maken voor nieuwe hardware en licenties om een OTA op te zetten.
1 2