Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Category

Overheid
Microsoft 365 migratie gemeente Midden-Drenthe

Microsoft 365 migratie laat gemeente Midden-Drenthe hybride werken

/ / /
Gemeente Midden-Drenthe heeft ervoor gekozen om haar IT-omgeving gedeeltelijk te migreren naar de cloud. Middels eerdere workshops in het transitie-traject heeft de gemeente samen met Netflex het juiste beleid en ontwerp bepaald.

Grote mate van self service in nieuwe, moderne workspace voor Stichting Veens Welzijn

/ / / /
Omdat het welzijnswerk in de gemeente Veenendaal niet meer zou worden uitbesteed, is Stichting Veens Welzijn opgericht. Een onafhankelijke stichting die welzijnstaken binnen de gemeente uitvoert.

Gemeente Veenendaal mobiliseert met Netflex advies

/
De gemeente heeft ten doel gesteld dat medewerkers met behulp van ICT meer mobiliteit krijgen. Netflex heeft de afgelopen jaren meerdere projecten bij de Gemeente Veenendaal en samenwerkende gemeentes uitgevoerd en staat bekend als stabiele ICT-partner.

Gemeente Schiedam met Netflex in de wolken

/ /
In de klantencase Gemeente Schiedam migreert met Netflex wordt beschreven welke implicaties het beëindigen van de ICT-samenwerking tussen de gemeenten Vlaardingen en Schiedam hebben gehad.

Schiedam migreert met Netflex

/ /
De gemeenten Vlaardingen en Schiedam hebben besloten de ICT-samenwerking te beëindigen. Dit was de aanleiding van een aantal technisch complexe projecten die ervoor hebben gezorgd dat gemeente Schiedam nu een eigen, moderne ICT-omgeving heeft.

Gemeente Veenendaal | Eén Liquit-beheeromgeving voor vijf gemeenten

/ /
De gemeenten Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Woudenberg en Scherpenzeel delen een shared service center voor hun ICT. Zij zochten een oplossing die qua gebruikerservaring en applicatieuitrol vergelijkbaar is met ZENworks. Liquit Workspace en Liquit Release & Patch Management voldoen aan deze eisen en worden inmiddels als de overkoepelende beheeromgeving van vijf Liquit-werkomgevingen gebruikt. Over de volle breedte van…

Gemeente Huizen | VMware vSphere

/
Netflex heeft bij de gemeente Huizen 4 nieuwe VMware ESXi nodes ingericht, als vervanging van de verouderde hardware. Met behulp van vMotion zijn de virtuele machines van de oude naar de nieuwe nodes omgezet, zonder downtime. Daarnaast zijn de VMware vCenter server en de ESXi nodes nu weer helemaal up2date gebracht. De medewerkers van de…

Gemeente De Fryske Marren | Transitie werkplekken

/ / /
Gemeente De Fryske Marren zag zich geconfronteerd met de noodzaak tot upgraden van de Windows werkomgeving. Netflex bood de oplossing in de vorm van mensen en de juiste software en maakte het mogelijk om probleemloos naar een nieuw platform over te stappen.

Krimpen aan den IJssel – Detachering & Support

Naast het bedrijfsleven zijn ook overheidsinstellingen geïnteresseerd in onze kennis en ervaring in de automatiseringsbranche. Gemeente Krimpen aan den IJssel is daar een voorbeeld van.

IBA | VDI keten locaties

/
Op diverse kleine locaties in de stad Amsterdam zijn CAD werkstations in gebruik. Deze zijn moeilijk te beheren, verbindingen zijn te traag en de hardware is gevoelig voor diefstal.
1 2