Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Category

Educatie

Eenheid en centraal beheer voor ICT-omgeving SOVOT

/ /
De verschillende ICT-omgevingen die binnen Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg werden gebruikt, zijn dit jaar naar één omgeving in een datacenter gemigreerd. Ook het beheer is gecentraliseerd.

Beatrix College | Scholen gemigreerd naar deze nieuwe omgeving op basis van o.a. Office 365, Liquit en Windows 10 AutoPilot

/ /
Deze week is de nieuwe IT-omgeving bij het Beatrix College in gebruik genomen. Ondanks de verlate levering van de laptops – als gevolg van het Corona virus – kon de school weer van start gaan na de carnavals vakantie.   Met de nieuwe IT-omgeving is een enorme verbetering gerealiseerd. Medewerkers hebben nu persoonlijke laptops welke up2date…

Hogeschool Rotterdam | De volgende stap met Liquit Workspace

/ /
Hogeschool Rotterdam wil het Choose-Your-Own-Device (CYOD)-concept vorm geven door gebruik te maken van de laatste technieken op het gebied van hard- en software. Liquit Workspace bleek in dit traject de oplossing voor het aanbieden van de honderden applicaties waar de Hogeschool mee werkt. Netlex heeft de Hogeschool geholpen met de technische inrichting en projectleiding.

HAS Hogeschool | Transitie 3500 gebruikers naar Office 365

/ /
HAS Hogeschool is overgestapt van het GroupWise platform naar Exchange Online. Mailboxen worden zowel voor medewerkers als studenten aangeboden vanuit HAS Hogeschool.

HAS Hogeschool | IDM Provisioning

Met behulp van de NetIQ Identity Management drivers heeft Netflex de ADP omgeving gekoppeld aan de user directory omgeving van HAS Hogeschool om zo de user provisioning te automatiseren. HAS Hogeschool heeft dit project beoordeeld met een 8 als gemiddeld cijfer.

Wellantcollege | Upgrade ZENworks

Het Wellantcollege maakt al jarenlang gebruik van ZENworks Configuration Management voor alle locaties, medewerkers en leerlingen.