Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Category

Bedrijven

Gemeente Veenendaal mobiliseert met Netflex advies

/
De gemeente heeft ten doel gesteld dat medewerkers met behulp van ICT meer mobiliteit krijgen. Netflex heeft de afgelopen jaren meerdere projecten bij de Gemeente Veenendaal en samenwerkende gemeentes uitgevoerd en staat bekend als stabiele ICT-partner.

Biesbosch MuseumEiland vernieuwt IT-infrastructuur met Netflex

/ / / /
Biesbosch MuseumEiland werkte op een verouderde IT-omgeving. Netflex had ruim een jaar geleden geadviseerd te moderniseren maar door corona besloot het museum even te wachten.

Hogere gebruikerstevredenheid en lagere beheerlast bij De Fryske Marren

/ / / /
Medewerkers van de gemeente De Fryske Marren werken tegenwoordig op een volledig nieuwe, moderne, snelle ICT-omgeving omgeving die tijd-, plaats- en apparaatonafhankelijk is.

AVG stapt over op Microsoft

/ / /
AVG wilde voor dagelijkse communicatie en samenwerking overstappen van GroupWise naar een Microsoft Office 365 kantooromgeving. Netflex is expert op dit gebied en heeft de medewerkers van AVG succesvol gemigreerd naar Exchange Online en Teams.

Verhoek Europe vernieuwt datacenter en workspace met Liquit

/ / /
Verhoek Europe wilde een toekomstvaste infrastructuur, gestandaardiseerd en gecentraliseerd met werkplekonafhankelijkheid voor alle medewerkers. Een groep medewerkers was Liquit Workspace in combinatie met Liquit Release en Patch Management Plus aan het testen toen in maart Covid-19 de wereld veranderde.

Inclusief Groep krijgt een moderne werkplek

/ / /
Inclusief Groep, een sociaal ondernemer op de Noord-Veluwe, wilde een nieuwe moderne werkplek realiseren. Netflex heeft een gebruiksvriendelijke, flexibele werkplek aangeboden die volledig in de cloud wordt gehost.

Testen op afstand

/ / /
Het reisverbod door corona had directe gevolgen voor Orga, een grote organisatie die producten voor boor- en productieplatforms voor de olie- en gasindustrie produceert.  Met de nieuwe IT-omgeving is een enorme verbetering gerealiseerd. Medewerkers hebben nu persoonlijke laptops welke up2date en veilig zijn. Door het gebruik van docking stations kunnen de laptops aangesloten worden op…

Productielijnen CNC Grondstoffen altijd in de lucht door Netflex

/ / / /
CNC Grondstoffen realiseerde zich dat een IT-storing het gehele productieproces plat kon leggen met alle gevolgen van dien. Disaster recovery en datareplicatie zorgen nu voor de beschikbaarheid van de bedrijfskritische systemen.   Met de nieuwe IT-omgeving is een enorme verbetering gerealiseerd. Medewerkers hebben nu persoonlijke laptops welke up2date en veilig zijn. Door het gebruik van…

MVO | Migratie ICT Omgeving

/ / / / /
Bij Martens en van Oord werd gebruik gemaakt van Micro Focus GroupWise. Het doel van het project was een migratie naar Exchange Online zonder dat werknemers hier hinder van zouden vinden.

MVO | Transitie 240 gebruikers naar Office 365

/ / / / /
Bij Martens en van Oord werd gebruik gemaakt van Micro Focus GroupWise. Het doel van het project was een migratie naar Exchange Online zonder dat werknemers hier hinder van zouden vinden.
1 2