Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Inclusief Groep

Passend werken

Inclusief Groep is een van de grootste en meest veelzijdige werkgevers in de regio Noordwest-Veluwe met een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Gemaakt en uitgevoerd door gemotiveerde mensen die ervoor zorgen dat alles naar tevredenheid van de opdrachtgevers is.

Inclusief Groep is werkzaam in de sectoren industrie (metaal, hout, electro, verpakken, montage), dienstverlening (schoonmaak, groen, kwekerij, bouwschilderwerken) en (groeps)detachering.

Inclusief Groep is een arbeidsontwikkelbedrijf en slaat daarmee een brug tussen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en regulier werk. Ze begeleiden mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt naar werk en bieden hen daarbij scholing en/of leerwerktrajecten. Als uitvoerder van de Wet Sociale Werkvoorziening voor de regio Noordwest-Veluwe (gemeenten Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Putten, Oldebroek, Elburg en Nijkerk) bieden zij daarnaast zo’n 1.000 mensen werk in onze vestigingen.

“Drie van onze Netware 5.0 servers moesten worden vervangen door nieuwe hardware. Dit was een mooie gelegenheid om ook alle Novell producten (Netware, BorderManager, Groupwise en ZENWorks) te updaten naar de laatst beschikbare versie”.

Aan het woord is de heer Reurink van de Inclusief Groep te Nunspeet. “Ook kampten we met het probleem dat de circa 200 gebruikers van ons netwerk steeds meer gingen zwerven over onze acht locaties. Tevens ontstond er een grotere behoefte aan tele-/thuiswerken. Daarom was het noodzakelijk om Citrix Metaframe en ZENWorks te integreren om zo een transparante omgeving voor onze gebruikers te creëren. Met deze feiten in ons achterhoofd zijn we op zoek gegaan naar een geschikte partner die ons bij dit traject kon adviseren en ondersteunen”.

Netflex was in het voortraject steeds de meest duidelijke gesprekspartner. Iets kan wel of iets kan niet. Geen halfbakken oplossingen en daar houden we van!
Mede door hun duidelijke taal en duidelijke projectaanpak was onze keuze snelgemaakt. Tijdens het project bleek al snel dat dit de juiste keuze was geweest. Je kon duidelijk merken dat dit bedrijf dit niet voor het eerst deed. Ook de urenraming van Netflex bleek erg goed te zijn, zodat we ook voor dit project onder ons budget konden blijven.