Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

React Native developer

React Native developer

React Native developer

Je maakt deel uit van een hecht team dat zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling en levering van complexe oplossing voor de bezoekers. De focus van dit team ligt specifiek op het ontwikkelen van mobiel- en webapplicaties. Hiervoor is de React Native kennis een MUST! Als Mobile Developer ben je dagelijks bezig met het optimaliseren van bestaande dan wel het bouwen van nieuwe functionaliteiten op onze mobiele platforms

Jij bent

Je bent een Developer, die de tijd en ruimte neemt om zichzelf als Developer verder te ontwikkelen. Dat je in jouw werkzaamheden eigen regels opstelt en ervan houdt te experimenteren met verschillende devices, moedigen we alleen maar aan. Je geeft je mening in een project ook als het totaal niet loopt. Vertrouwen werkt voor jou twee kanten op. Je hebt makkelijk contact op diverse niveaus en begrijpt de ‘reden’ achter een project. Daarnaast heb je HBO werk en denk niveau, een Agile mindset en je hebt kennis van React Native. Het is een dikke pré als je daarbij minimaal 2 jaar ervaring hebt als native developer (Android of iOS) en dus kennis meebrengt op het gebied van Java/Kotlin, Objective-C/Swift, CI/CD of releasebeheer (Automated testing, Git, Fastlane, Jira).

Wij zijn

Netflex is een sterk groeiende en gezonde organisatie met klanten in het bedrijfsleven, de zorg, educatie en lokale en regionale overheid. Kwaliteit, flexibiliteit, resultaat- en oplossingsgerichtheid zijn kenmerken van onze werkwijze en cultuur. Netflex combineert de flexibiliteit en korte lijnen van een kleine organisatie met de kracht en kennis van een volwaardige systemintegrator. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn onze drijfveren.

Onze klant

Onze klant is een naam in de markt waar je blij van wordt. Zij is gevestigd in de omgeving van Waalwijk en maken veel kinderen en ook volwassenen erg blij. De organisatie die hierachter zit is verrassend, professioneel en groot! De sfeer op de afdeling is goed te noemen, een familiaire sfeer met humor. Hun arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Wij bieden

In een inspirerende omgeving nemen wij je mee in de wereld van technologie. De focus ligt op direct klantcontact en het accuraat omgaan met vragen. Studie en ontwikkeling wordt erg op gestuurd. Zo komen wij samen verder!

Wij bieden: 

  • Een leerzame baan in een jonge, informele, gezonde, groeiende en klantgerichte organisatie
  • Volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
  • Vrijheid, eigen inbreng en verantwoordelijkheid
  • Een marktconform salaris
  • Een goede pensioensregeling (Netflex betaalt 2/3 van jouw pensioen)
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij de klant.

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Cynthia Goed, Resource Manager, staffing@netflex.nl.