Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Applicatiedistributie in vijf minuten

Netflex > Persberichten en media > Applicatiedistributie in vijf minuten

De bijeenkomst van de Nederlandse VMware User Group (VMUG) is met ruim 700 bezoekers is het grootste VMware evenement van Nederland. Netflex was daarbij!

Samen met Roel van Bueren (ROVABU Software) heeft Netflex gedemonstreerd hoe u met behulp van VMware App Volumes snel, eenvoudig én live applicaties distribueert en onderhoudt.

VMware App Volumes stelt u in staat om met behulp van AppStacks applicaties te distribueren. Een AppStack is een verzameling applicaties die binnen enkele seconden beschikbaar is op niet alleen nieuwe, maar ook lopende VDI-sessies. De gebruiker hoeft niet opnieuw in te loggen om hiervan gebruik te maken en ondervindt geen hinder van de installatie.

Vanuit de VMware App Volumes Management Console kunnen applicaties bijgewerkt worden als er updates beschikbaar komen. EULA schermen en auto-update mechanismen kunnen van hieruit ook uitgeschakeld worden, wat bij non-persistent desktops wenselijk is. Zo kunt u met VMware App Volumes een non-persistent architectuur toch persoonlijk en persistent maken.

Kortom een interessante sessie boordevol “best-practices”.

Heeft u deze sessie gemist?
Bekijk deze dan hier of vraag via het formulier een demo aan.

 

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.