Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Novell Tour 2012 op 12 april in Utrecht

Netflex > Persberichten en media > Novell Tour 2012 op 12 april in Utrecht

Technologie-experts en partners demonstreren Novell-oplossingen in meer dan 25 steden in Europa en Zuid-Afrika

Alphen aan den Rijn, 3 april 2012 – De Novell Tour 2012 vindt plaats op donderdag 12 april in het Beatrix theater in Utrecht. Tijdens het dagvullende programma wordt aandacht besteed aan de Novell-oplossingen op het gebied van Collaboration, Endpoint Management en File & Networking. Oplossingen die antwoord geven op zakelijke IT-uitdagingen in productiviteit en management. De Novell Tour 2012 gaat in op kansen en bedreigingen voor de slagkracht van organisaties en laat aan de hand van praktische, waargebeurde cases zien hoe de technologie van Novell, in combinatie met de oplossingen van partners, organisaties helpt om die slagkracht te vergroten, complexiteit in de greep te krijgen en risico’s te minimaliseren.

Gertjan Beentjes, verantwoordelijk voor de verkooporganisatie in Benelux, zal tijdens de keynote ‘Novell in 2012: technologie voor de flexibele onderneming’ dieper ingaan op de hedendaagse uitdagingen van organisaties en de mogelijke oplossingen om de complexiteit te beheersen en de risico’s te verminderen. Anthony Priestman en Ron van Herk, beiden Senior Technology Specialist, zullen op 12 april de meer technisch inhoudelijke presentaties over ondermeer Novell ZENworks, Novell GroupWise en Novell Vibe voor hun rekening nemen.

In diverse sessies op verschillende locaties zullen Novell-experts, partners en klanten hun succesvolle strategie bij het implementeren van Novell-oplossingen in de organisatie laten zien. Novell Tour 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door de internationale Novell-partners GWAVA en SEP en door technologie partners Expert Networking Group Limited (ENGL), Grouplink, Immidio, Notify Technologies en SKyPRO AG. In Utrecht zijn ook lokale Novell-partners Netflex, RealOpenIT, KMC Solutions en InterExperts vertegenwoordigd.

Meer informatie en registratie via: Novell

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.