Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk
Netflex > Persberichten en media > GWAVA en Netflex

Sliedrecht, 20 november 2012 – Netflex BV en GWAVA timmeren in Nederland hard aan de weg.

 

Zij introduceren samen de onlangs aangekondigde GWAVA oplossingen Retain Unified Archiving 3.0 en Retain for Social Media op de Nederlandse markt. Dat doen zij onder andere tijdens het event ‘Get ready for 2013!’ op 29 november in SMAAK Utrecht.

Samenwerking

Netflex BV heeft GWAVA in Nederland geïntroduceerd. De software-oplossingen van GWAVA zorgen voor de beveiliging van berichten door middel van anti-spam, anti-virus, backup en archivering. Netflex is Premium Partner van GWAVA . Dit is de hoogst haalbare partnerkwalificatie en betekent dat Netflex alle technische certificeringen voor het complete GWAVA productportfolio heeft en op het gebied van verkoop, implementatie en consultancy nauw met GWAVA samenwerkt.
GWAVA Retain Unified Archiving 3.0 and Retain for Social Media

Deze oplossingen werden van origine voor Novell GroupWise ingezet, maar kunnen nu ook gebruikt worden voor de beveiliging, de back-up en archivering van Microsoft Exchange, Office 365, Live@EDU en Social Media.

“Microsoft Exchange en Office 365 vormen een belangrijk communicatieplatform voor veel organisaties”, zegt Ken Muir, CEO van GWAVA . “Retain biedt één centraal archief waar beheerders, eindgebruikers, personeelszaken of de juridische afdeling hun communicatiebestanden kunnen opslaan en benaderen; zonder andere soft- of hardware vanuit meerdere locaties te moeten raadplegen.”

Retain Unified Archiving legt alle communicatie vast, waardoor organisaties de vigerende wet- en regelgeving kunnen naleven. Retain archiveert op basis van beleidsregels, schakelt de ‘auto-purge’ van Office 365 uit en biedt gecentraliseerde toegang tot gegevens, met uitgebreide zoek- en exporteerfuncties. Nieuw is ook een statistiek- en rapportageserver, met een uitgebreide webgebaseerde viewer voor het snel doorzoeken en publiceren van berichten.

Retain Social voegt alle Facebookberichten, status updates, boodschappen, vriendschapsverzoeken, ‘likes’ en evenementen, maar ook alle Twitterberichten en tweets aan het centrale archief toe.

De volledige Engelstalige persberichten vindt u op onderstaande url’s:

http://www.GWAVA .com/Press_Releases/Retain_for_Social_Media_Archiving.php

http://www.GWAVA .com/Press_Releases/Retain_Now_Supports_Office_365.php

Event

Op 29 november a.s. organiseren GWAVA en Netflex het evenement ‘Get ready for 2013’. In één dag laten zij zien hoe de combinatie van producten en expertise een beveiligings-, back-up- en archiveringsoplossing oplevert die ook in de cloud gebruikt kan worden. Het evenement vindt plaats in SMAAK Utrecht. Meer info – zie https://www.netflex.nl.

Over GWAVA

In meer dan tien jaar heeft GWAVA een solide reputatie opgebouwd als leider in messaging security, unified archiving en business continuity. Miljoenen gebruikers in meer dan 60 verschillende landen vertrouwen GWAVA als het gaat om het beveiligen en beschermen van hun messaging en collaboration infrastructuur. GWAVA heeft kantoren in de Verenigde Staten, Canada, Engeland, Australië en Duitsland en beschikt over een network van honderden geautoriseerde partners.

Over Netflex BV

Netflex in Sliedrecht is een ICT dienstverlener. Het bedrijf is in 1999 opgericht en is gespecialiseerd in het samenbrengen van de meest complexe netwerken tot één flexibel net. Eenvoudig en veelzijdig in gebruik. De enthousiaste en gecertificeerde Netflex medewerkers adviseren, schrijven en implementeren voor bedrijven oplossingen die passen als een handschoen. Op basis van dienstverlening in de vorm van consultancy, projecten, detachering en maintenance & support biedt Netflex oplossingen op het gebied van virtualisatie, verschillende besturingssystemen, identity management en security, workspace en collaboration en server based computing. Netflex heeft vele jaren ervaring met complexe netwerkomgevingen en is gecertificeerd als GWAVA Premium Partner, Microsoft Premium Partner, VMware Enterprise Partner en Novell Platinum Partner .
Voor de redactie

GWAVA EMEA GmbH, Christian Heselhaus, telefoon +49 2561 302490 10, e-mail: GWAVA .eu”>christian.heselhaus@GWAVA .eu
of
Netflex BV, Marko Elderson, telefoon: +31 184 430500, e-mail: marko.elderson@netflex.nl

of
WILD werk, Jeanette de Wilde, telefoon: +31 30 2900059, e-mail: jeanette@wildwerk.nl

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.