Over Netflex

Bij Netflex draait álles om het bereiken van ‘next level’. We gaan samen met jou alleen voor de allerbeste oplossingen en leveren high-end diensten en services om al jouw doelstellingen te realiseren. Een altijd ‘kloppend’ digitaal hart voorzien van de nieuwste relevante technologieën. Al méér dan 25 jaar pure passie voor IT. Eerlijk, betrouwbaar en flexibel. Next level by Netflex.

Adventure by Trust by Netflex

Adventure by Trust

Wanneer alles past. Succesverhalen creëren. 
Waar je ook naar op zoek bent: wij kruipen in het digitale hart van je organisatie en klaren elke klus; altijd en overal. Wij leveren als professionele avonturiers, met 25 jaar vakkennis en ervaring, IT-diensten waar je 100% op kunt vertrouwen. Geen zorgen. Een echt veilige, digitaal gedreven basis met altijd ruimte voor nieuwe initiatieven en technologische veranderingen.

Niet voor niets worden Netflex-projecten beoordeeld met een 8,4. En daar zijn we trots op. Net als op onze ISO 27001 en NEN 7510 certificaten. Dat bewijst maar weer dat onze diensten voldoen aan de állerhoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging en gegevensbescherming. Een ‘next level’ customer journey, daar doen we het voor.

Driven by Passion

Méér dan 25 jaar. Pioniers.
Netflex transformeert, beheert en innoveert als de allerbeste. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw werkwijze, altijd gemotiveerd en leveren al onze diensten met pure hartstocht. Betrouwbaar, consistent en veilig jouw business automatiseren, dáár zijn wij echt goed in.
Wij blijven van nature in onszelf investeren en zijn koplopers op het gebied van innovatie en technologie. Alleen de beste mogelijkheden creëren en jouw doelen realiseren. Altijd en overal onderweg naar ‘next level’. Dat is Netflex.

Driven by passion by Netflex
Success by collaboration by Netflex

Success by Collaboration

Key to success. Employee Experience.
Processen slimmer inrichten, meer waarde creëren en de productiviteit van je medewerkers verhogen. Samenwerken en slimme, efficiënte, moderne werkplekken realiseren. Maar dan op de Netflex wijze. Creatief, een tikkeltje eigenwijs en alleen het beste van het beste is goed genoeg. Plezier in je werk. Blijven optimaliseren met bedreven, professionele begeleiding. Netflex is er voor je, helpt jou met tech je bedrijfsdoelstellingen behalen en ontwikkelt voor iedereen een next level end-user-experience.

Innovation by Experience

Moeilijk te weerstaan. Future-proof oplossingen.
Met onze expertise én creativiteit zijn we samen altijd winnaars. Flexibel: dat is Netflex. Al méér dan 25 jaar bewegen we moeiteloos mee met álle relevante technologische ontwikkelingen. Innovators, dat zijn we. En realiseren als experts dan ook een doordachte digitale transformatie vol innovatie.

Een high-end omgeving in topconditie, als veilige en betrouwbare basis is wat je van ons krijgt. Je toekomstbestendige IT-omgeving is met onze ijzersterke support gegarandeerd, 24/7, piekfijn in orde.