Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Youmeet Education: een succes voor en door scholen!

Netflex > Evenementen > Youmeet Education: een succes voor en door scholen!

Youmeet Education: een succes voor en door scholen!

Op donderdagmiddag 20 april organiseerde Netflex in Ridderkerk een inspirerende en interactieve sessie geheel in het teken van IT in het onderwijs, toegespitst op Windows 10(-migratie) en Liquit.

Veel onderwijsinstellingen werken namelijk met Windows en willen hier ieder leerjaar het maximale uithalen. Migreren naar Windows 10 blijkt één van de meest gewenste vernieuwingen in de IT-omgeving van onderwijsinstellingen, maar diverse geluiden hebben ons doen opmerken dat dit tegelijkertijd veel vraagstukken en zelfs problemen oplevert.

De case van Zadkine College over Windows 10-migratie en de case over Windows 10 & Liquit van Koning Willem II College hebben veel teweeggebracht bij de bezoekers van Youmeet Education. De gedeelde ervaringen vanuit de twee onderwijsinstellingen hebben geleid tot nuttige discussies, nieuwe inzichten, praktische tips en tricks maar vooral ook tot een fijne roundtable waar iedereen zijn of haar verhaal heeft kunnen doen.

Wij kijken terug op een geslaagde sessie, onze bezoekers zijn immers weer een stuk wijzer als het gaat om Windows 10(-migratie) en Liquit als mogelijke digitale werkplek!

Had jij hier eigenlijk ook wel bij willen zijn omdat Windows 10(-migratie) een knelpunt blijkt binnen jouw organisatie of omdat je meer zou willen weten over Liquit? Neem dan vooral even contact met ons op via info@netflex.nl!