Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

VMware Workspace Suite

Netflex > Nieuws > VMware Workspace Suite

Virtualisatie van de desktop is een speelveld waarin meerdere partijen actief zijn. Eén van de belangrijkste spelers is VMware met zijn VMware Horizon oplossingen. VMware zet nu opnieuw de benchmark met de Workspace Suite: de meest complete oplossing om desktops te virtualiseren en content aan te bieden aan gebruikers. Met de Workspace Suite kan nu ook het device management, workspace management en control gemanaged worden door systeembeheer dankzij de toevoeging van AirWatch.

VMware Workspace Suite

De VMware Workspace Suite is de meest complete aanbieding in de markt als het gaat om het aanbieden van virtual desktops. Door zowel de back-end als de front-end samen te voegen krijgt u alle benodigde oplossingen om de desktop schaalbaar, snel en efficiënt aan te bieden.

Wat te denken van bijvoorbeeld Virtual SAN? De oplossing om in uw storagebehoefte te voorzien met standaard hardware in plaats van dure SAN oplossingen. Of vRealize waarmee u altijd een geoptimaliseerde omgeving heeft, omdat management en monitoring van de omgeving wordt geautomatiseerd.

AirWatch is een van de grootste aankopen van VMware in de laatste jaren. De toevoeging van AirWatch aan het VMware portfolio complimenteert een toch al uitgebreide Suite met de meest vooruitstrevende technieken zoals Secure Content Locker. Uw Bring Your Own strategie kan zonder moeite worden geïmplementeerd omdat alle zakelijk data en apps in de gecontroleerde omgeving worden aangeboden. U weet zeker dat uw data veilig is én blijft!

De Workspace Suite van VMware helpt u, uw gebruikers en uw klanten om kosten te besparen, de efficiëntie te verhogen, zonder te kort te doen aan security of mogelijkheden. Met de VMware Workspace Suite is thuiswerken voor iedereen een optie, is uw data veilig en krijgt u een enterprise oplossing om diensten aan te bieden aan uw gebruikers tegen een aantrekkelijke bundelprijs.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.