Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

VMware Roadshow 2015

Netflex > Evenementen > VMware Roadshow 2015

Op donderdag 5 maart wordt de VMware Roadshow georganiseerd in Hotel Ridderkerk.

Met een nieuw jaar komen nieuwe doelen. Uw organisatie blijft zich ontwikkelen en van de IT wordt verwacht dat zij zich naadloos aansluit op de nieuwe behoeften van de organisatie. Om te voorzien in deze behoefte is het belangrijk op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Hoe ziet VMware de aansluiting tussen de gestelde verwachting van de organisatie en de IT? Tijdens deze dag zal er aandacht zijn voor o.a. VMware Horizon en Virtual SAN. Ook zal Het Oogziekenhuis toelichting geven op hoe de implementatie van VMware View en Virtual SAN heeft plaatsgevonden in haar organisatie en welke voordelen dit opleverde in de verlaging van werkdruk en de kosten en hoe dit de efficiëntie ten goede kwam.

Deze dag staat geheel in het teken van het End-User Computing portfolio van VMware, zoals VMware Horizon, Virtual SAN en App Volumes. We starten met een interactieve demo over VMware Horizon, aansluitend verteld het Oogziekenhuis over de implementatie van VMware View en Virtual SAN binnen hun omgeving. Als aanvulling op de eerder gecommuniceerde agenda zullen we de dag afsluiten met een demo App Volumes.

Wilt u ook bij deze dag aanwezig zijn? Reserveer uw plaats door een mail te sturen naar events@netflex.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

Het programma
10.30 – 11.30 Interactieve demo door Ton Hermes (Sr. System Engineer bij VMware)
11.30 – 12.00 Lunch
12.00 – 12.30 Oogziekenhuis over VMware Horizon en Virtual SAN implementatie.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.