Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

VMware Horizon Suite

Netflex > Nieuws > VMware Horizon Suite

VMware biedt met de Horizon Suite een sterke mobility oplossing!

Vanaf elk apparaat, overal en op elk moment kunnen werken. Volledige toegang tot bedrijfsdata en applicaties. Grote kans dat ook u dat mogelijk wilt maken voor uw medewerkers. 

De Horizon Suite van VMware maakt dit mogelijk!  Dit platform bevat alle aspecten van een mobiele werkomgeving en verbindt eindgebruikers met hun data en applicaties. Dit alles zonder verlies van beveiliging en controle! Wel zo fijn!

De VMware Horizon Suite kan de manier waarop werknemers werken, veranderen. Werknemers zijn namelijk niet langer gebonden aan een pc, maar hebben alle vrijheid om het apparaat te kiezen waar zij het liefste mee werken. Horizon Suite bevordert de productiviteit van de werkplek en biedt bovendien ook voordelen voor u op de IT-afdeling. Het vereenvoudigt de installatie van nieuwe desktops en applicaties doordat alle assets van de eindgebruiker in een centrale locatie staan verzameld.

De VMware Horizon Suite bestaat uit :
– VMware Horizon View
– VMware Horizon Mirage
– VMware Horizon Workspace

 Meer informatie over deze suite? Een afspraak maken om de mogelijkheden voor u te bespreken? Neem dan contact met ons op 0184-430 500 of info@netflex.nl