Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Vakantievervanging: meet Staffing!

Netflex > Nieuws > Vakantievervanging: meet Staffing!

HELP! Mijn beheerder gaat op vakantie. En nu?!

Jouw beheerder zorgt er altijd voor dat de IT-systemen keurig blijven draaien en dat de vragen van gebruikers snel worden opgepakt. Binnenkort gaat hij op vakantie… Paniek!

Maar geen zorgen! Wij kunnen jouw organisatie en dus alle gebruikers gedurende deze periode op diverse manieren ondersteunen. Wist je dat Netflex haar klanten al meer dan 15 jaar ontzorgt met professionele en op maat gemaakte oplossingen m.b.t. IT-vraagstukken? Je zit hier dus helemaal goed!

Tijdens de vakantie van jouw IT-beheerder kunnen wij op locatie of middels remote het beheer van de IT-omgeving overnemen. Daarnaast is het mogelijk de omgeving proactief te monitoren en staan onze specialisten klaar in het geval zich een probleem voordoet. Om de gemoedsrust van de IT-beheerder te garanderen tijdens vakantie maar ook bij terugkomst, hebben wij een leuke actie!

ACTIE: Neem vóór 30 september minimaal drie aaneengesloten weken vakantievervanging af en ontvang de eerste drie maanden onze Any Short Question (ASQ) Module GRATIS! Wanneer jouw beheerder specialistische vragen heeft of gewoonweg te druk is om iets uit te zoeken, mag het vraagstuk voorgelegd worden aan onze servicedesk. De servicedesk van Netflex koppelt vervolgens een passend antwoord terug, waardoor de beheerder zich in de tussentijd kan bezighouden met zaken die uiterste prioriteit hebben op dat moment.

Meer informatie of direct van deze actie profiteren? Laat dan hier direct je gegevens achter! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.