Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Netflex steunt KiKa

Netflex > Nieuws > Netflex steunt KiKa

Wij zetten ons dit jaar wederom in voor KiKa. Op 30 juni rennen wij met ons team de  ‘Run for KiKa Rotterdam’. KiKa heeft het fantastische doel om kinderkanker de wereld uit te helpen. Door te rennen en sponsoren te zoeken proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek en behandeling.

Waarom heeft KiKa geld zo hard nodig?

Om heel veel redenen. Ieder jaar overlijdt 25% van de kinderen die kinderkanker krijgen en geld is hard nodig om de genezingskans te verhogen. Ook willen ze met het geld de kwaliteit van de behandeling verbeteren (minder agressief waar mogelijk) en de bijwerkingen na de behandeling te verminderen (effecten op latere leeftijd).

Sponsor ons

Wilt u  ook uw steentje bijdragen en de genezingskans van kinderkanker helpen te verhogen. Dit kan door het formulier in te vullen op de website van Run For Kika en ons zo financieel te steunen. Uiteraard kunt u ons ook aan komen moedigen. Hier vindt u de route die wij rennen.

­Stichting Kinderen Kankervrij in het kort

KiKa stimuleert vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en kwaliteit. De genezingskans stond al geruime tijd `stil` op ongeveer 70%. KiKa meende dat door de vele beschikbare gen-datagegevens er een doorbraak mogelijk moest zijn. In 2010 is de genezingskans van kinderkanker gestegen naar 75%. Het ambitieuze doel van KiKa is: in 2025 geneest 95% van alle kankerpatiëntjes en hebben de kinderen minder last van bijwerkingen bij de behandelingen.