Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Netflex rent voor KiKa!

Netflex > Nieuws > Netflex rent voor KiKa!

Op zondag 3 juni rent Netflex voor KiKa door Rotterdam! Het doel van KiKa is om KinderKanker de wereld uit te helpen. Het doel van ons is om hen hierbij te helpen.
Wij doen dit door met een team te rennen en hopen hiermee zo veel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

KiKa in het kort
KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) is in 2002 opgericht door Frits Hirschstein en Maarten Stoopendaal. Aanleiding was het verzoek van twee bekende kankerspecialisten om eens te kijken of er meer geld beschikbaar kon komen voor onderzoek naar kinderkanker. De beide oncologen hadden het gevoel dat er veel meer mogelijk moest zijn op het gebied van kinderkanker. Het genezingspercentage stond al een hele tijd stil op zo’n 70%, terwijl er inmiddels heel veel nieuw onderzoek mogelijk was en heel veel gegevens lagen te wachten om nader te worden onderzocht.

De oncologen en de oprichters van KiKa hadden gelijk: de afgelopen tien jaar is het genezingspercentage van kinderkanker gestegen naar 75%. En ze zijn er zeker van dat er nog heel veel meer winst geboekt kan worden. Wetenschappelijk onderzoek is erg duur en daarom richtte KiKa zich vanaf het begin op het bij elkaar brengen van zoveel mogelijk geld door middel van verschillende acties, waaronder deze Run for KiKa.

Sponsoren
U kunt ons team sponsoren en daarmee, samen met ons en KiKa, kinderkanker de wereld uit helpen of in elk geval uw steentje bijdragen.
Uiteraard mag u ook meerennen of alleen aanmoedigen. Hier vindt u de route die wij rennen.
Helpt u KiKa?

runforkika9

Run for Kika