Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk
Netflex > Nieuws > Immidio

Netflex is partner van Immidio!

Wellicht bent u al op de hoogte van onze samenwerking met het Hollandse Immidio. Misschien omdat u in april al een bezoek heeft gebracht aan de TechExchangeXL.

Niet? Dan hebben wij interessant nieuws voor u. Wij zijn namelijk een partnership aangegaan met Immidio!

Wie is Immidio
Immidio levert gerichte oplossingen voor een optimaal gebruik van virtualisatie-technologiën in Microsoft Windows-omgevingen. De oplossingen van Immidio kunnen u helpen met het realiseren van significante voordelen uit virtualisatie, waaronder bijvoorbeeld het verhogen van de IT-productiviteit en het verlagen van kosten.

De oplossingen van Immidio zijn de perfecte aanvulling op het IT portfolio van Netflex. Door deze samenwerking kunnen wij u nog beter ondersteunen bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.

Om deze samenwerking te bekronen organiseren wij op 18 juni een workshop.
Tijdens deze gebruikersdag laten wij u zien wat UEM (User Environment Management) is, en wat dit voor uw organisatie kan betekenen. Daarnaast laten wij u aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden zien hoe u snel, eenvoudig en intuïtief complexe Windows Bundles aan kunt maken om veel gebruikte Windows applicaties te distribueren. Een mooie kans om op een snelle wijze kennis te maken met deze voordelen.

Meer informatie of u direct inschrijven? Dat kan! http://netflexworkshops.eventbrite.com/
Bellen mag natuurlijk ook altijd: 0184-430 500 en vraag naar afdeling Sales.

Let wel: vol = vol