Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Netflex: de ICT-partner uit Ridderkerk

Netflex > artikel > Netflex: de ICT-partner uit Ridderkerk
Netflex: de ICT-partner uit Ridderkerk
Netflex: de ICT-partner uit Ridderkerk

In 1999 heeft Marko Elderson Netflex mede opgericht. Toen nog als specialist voor advisering en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie. Tegenwoordig, met ruim 20 jaar ervaring, toonaangevend in o.a. ITconsultancy, clouddiensten en ICTbeheer.   

Échte IToplossingen op maat

Anno 2022 werken bij Netflex uit Ridderkerk dagelijks meer dan 50 Netflex Originals. Gedreven als altijd regelen zij het ICT-beheer van organisaties in Ridderkerk, maar ook ver daarbuiten, in de rest van Nederland. Ze zorgen dat bedrijven en instanties operationeel blijven en dat medewerkers nog slimmer, effectiever en efficiënter met elkaar samenwerken. Bij Netflex is ITbeheer of ITmanagement gericht om storingen te voorkomen, al je IToplossingen optimaal te laten functioneren en tijdig te signaleren wanneer onderhoud of vernieuwing van applicaties of de ITinfrastructuur noodzakelijk is. UnlimIT your business, dat is Netflex!

Netflex orginals: vakidioten met passie voor technologie

Woon jij in Ridderkerk of in deze omgeving en zoek je een (nieuwe) uitdaging in de IT? Netflex heeft altijd ICTvacatures en bovendien kun je als student stage komen lopen. Zo zijn er veel Netflex Originals gestart, die nog steeds met veel plezier transformeren, beheren en innoveren. Uitgegroeid tot échte vakidioten die hun passie voor technologie graag in de praktijk brengen.

Netflex: de ICT-partner uit Ridderkerk

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.