Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Netflex continueert activiteiten InterExperts

Netflex > Nieuws > Netflex continueert activiteiten InterExperts

Netflex continueert activiteiten InterExperts

Vanaf 1 september kunnen InterExperts klanten voor hun ICT-zaken bij Netflex terecht. De dienstverlening van beide bedrijven is complementair. Een solide portfolio van innovatieve oplossingen wordt gecombineerd met jarenlange kennis en ervaring in advies en begeleiding van ICT-projecten. Voor klanten betekent dit ICT zonder zorgen. De business van de klant staat bij Netflex centraal.

Netflex is een sterk groeiende en gezonde organisatie met klanten in het bedrijfsleven, de zorg, educatie en lokale en regionale overheid. Kwaliteit, flexibiliteit, resultaat- en oplossingsgerichtheid zijn kenmerken van de werkwijze en cultuur van Netflex.

Netflex combineert de flexibiliteit en korte lijnen van een kleine organisatie met de kracht en kennis van een volwaardige systemintegrator. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn hierbij de drijfveren.

Door de aangeboden innovatieve oplossingen, de bedrijfscultuur en de deskundigheid van de medewerkers maakt Netflex het mogelijk om snel aanpassingen in de ICT-omgeving door te voeren. De ICT-voorzieningen worden zo geoptimaliseerd.

Uw business is ons uitgangspunt!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.