Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Migratieproject bij Legal & General

Netflex > Nieuws > Migratieproject bij Legal & General

Migratieproject bij Legal & General

Bij de verzekeringsmaatschappij Legal & General is Netflex onlangs gestart met de migratie van GroupWise naar Exchange Online. In dit project migreren we 261 mailboxen naar Exchange Online.
We zijn gestart met het maken van een koppeling met O365 op basis van Azure AD Connect. De benodigde migratiestations worden opgebouwd waarna er zorgvuldig een testmigratie uitgevoerd wordt.

De naamswijziging (per 1 juli 2017 heet Legal & General Scildon), andere lopende projecten en de grote hoeveelheid offline GroupWise-archiefitems zorgen voor genoeg uitdagingen binnen de verzekeringsmaatschappij. Het beproefde concept waarmee Netflex mailmigraties uitvoert, heeft het mogelijk gemaakt een overzichtelijke planning te creëren waarin de benodigde inzet van Legal & General inzichtelijk gemaakt is.

Met de GWAVA Retain Migration Toolkit wordt de online mail gemigreerd en met GWAVA Retain worden de offline archieven beschikbaar gesteld aan de gebruikers.
Netflex en Legal & General zijn geen vreemden voor elkaar: met diverse afgeronde projecten is er nog steeds sprake van een fijne samenwerking.