Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Een kijkje in de keuken van Netflex’ Projects

Netflex > Nieuws > Een kijkje in de keuken van Netflex’ Projects

Amerpoort & Reinaerde: Liquit ten behoeve van Special Laptops

Amerpoort & Reinaerde gebruikte ZENworks Configuration Manager voor imaging, remote control en applicatiedistributie. Als gevolg van de overstap naar Microsoft kon de ZENworks-omgeving niet meer meekomen en werden nieuwe typen laptops niet meer ondersteund. Omdat A&R Liquit al volop in gebruik had voor het beheer en deployment van HP Thin Laptops, was de keuze om Liquit ook in te zetten voor de FAT Laptops snel gemaakt.

Netflex heeft een nieuw master image gecreëerd op basis van Windows 10 dat geïmplementeerd kan worden op zo’n 500 laptops! Hiervoor is Liquit ingezet in combinatie met Microsoft MDT en WDS. Met de inzet van ENGL Driver Toolkit is het master image nu geschikt voor drie verschillende typen laptops. Dankzij meerdere kennissessies is deze nieuwe werkwijze nu ook opgenomen in het beheerproces.

Maar dat is nog niet alles… Want als kers op de taart is er ook nog een Windows 10 IoT-image gemaakt voor nieuwe HP Thin Laptops!

In de toekomst wil Amerpoort & Reinaerde kijken naar de inzet van Liquit voor het beheer van Microsoft Surfaces en FAT PC’s, SharePoint (medewerkersportaal) en VMware Horizon View. Wij hebben er zin in!