Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Immidio by VMware

Netflex > Nieuws > Immidio by VMware

Vorige maand heeft VMware de overname van Immidio meegedeeld. Immidio, bekend van haar Flex+ product, is een Nederlands softwarehuis dat 7 jaar geleden gestart is. Sindsdien is het uitgegroeid tot een bedrijf met wereldwijde bekendheid met software zoals Immidio AppScriber, Immidio Resource Kit en natuurlijk Immidio Flex+.

In eerste instantie werd FlexProfiles, zoals Flex+ toen nog heette, uitgebracht als freeware tool. Dit was direct een groot succes en ondertussen heeft Immidio meer dan 500 klanten in 25 landen.

Immidio Flex+

Immidio Flex+ Workspace Virtualisatie zorgt voor een gepersonaliseerde en dynamische desktop. Het is gebaseerd op rollen, apparaten en locaties, aangepast aan de specifieke eisen van de gebruiker.

Immidio AppScriber

De Immidio AppScriber 3 Enterprise Appstore geeft gebruikers de vrijheid applicaties te activeren in een selfservice portaal waarbij de IT afdeling word ontlast, maar deze wel de controle blijft houden. AppScriber ondersteunt gedelegeerde autorisatie gebaseerd op een multi-level workflow.

Immidio Resource Kit

De Immidio Resource Kit bestaat uit een aantal simpele tools die inhaken op verschillende aspecten van virtualisatie omgevingen.

Netflex heeft Immidio meerdere malen ingezet bij haar klanten en dan vooral in de VMware View en Windows desktop omgevingen, in combinatie met Novell ZENworks Configuration Management.

We zijn erg benieuwd naar wat de acquisitie van Immidio door VMware gaat brengen voor Immidio. Vooral omdat hier een overlap bestaat met Personal Management welke gebruikt wordt binnen de VMware Horizon View omgevingen van VMware.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.