Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

HELP! Mijn beheerder gaat met vakantie! Wat nu?

Netflex > Nieuws > HELP! Mijn beheerder gaat met vakantie! Wat nu?

Uw beheerder zorgt er altijd voor dat uw ICT-systemen keurig blijven draaien en dat vragen van gebruikers snel worden opgepakt. Maar hij gaat binnenkort met vakantie. Paniek!

Geen zorgen! Netflex kan u en uw gebruikers gedurende deze periode op diverse manieren ondersteunen.

Netflex ontzorgt haar klanten al meer dan 15 jaar met professionele en op maat gemaakte oplossingen voor hun ICT-vraagstukken.

Tijdens de vakantie van uw beheerder kunnen wij op locatie of remote het beheer van uw ICT-omgeving overnemen. Daarnaast kunnen wij uw omgeving proactief monitoren en staan onze consultants voor u klaar wanneer er zich een probleem voordoet.

Om de gemoedsrust van uw beheerder niet alleen tijdens zijn vakantie, maar ook als hij terugkomt, te garanderen, hebben wij een leuke actie.

Als u voor 30 september minimaal 3 aaneengesloten weken vakantievervanging afneemt, ontvangt u de eerste 3 maanden gratis onze Any Short Question (ASQ)-module. Wanneer uw beheerder specialistische vragen heeft of gewoonweg te druk is om iets uit te zoeken, kan hij onze servicedesk bellen en daar zijn vraag stellen. Onze servicedesk komt vervolgens met een passend antwoord bij hem terug. In de tussentijd kan uw beheerder zich bezighouden met zaken die voor hem echt belangrijk zijn.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via +31 (0) 184 – 430 500, staffing@netflex.nl of vul het formulier hieronder in.

 

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.