Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk
Netflex > Evenementen > Een dagje VMware

Netflex en VMware hebben al eerder dit jaar het zeer geslaagde “dagje VMware” georganiseerd. Ondertussen is VMware begonnen met de uitrol van VMware Horizon 6. Omdat werken met een product zoveel meer zegt dan een verhaaltje, een presentatie of een demonstratie, slaan Netflex en VMware wederom de handen in één. In het VMware demo centrum in Utrecht krijgt u de mogelijkheid om een dag lang aan een selectie aan hands-on sessie deel te nemen.

De focus van de dag ligt op de VMware benadering voor End-User Computing (EUC) in de vorm van haar VMware Horizon View oplossingen en aanverwante producten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te kiezen voor de Infrastructure of Operations sets van VMware.

Horizon 6
VMware Horizon 6 brengt de unified workspace naar het volgende niveau. Door de uitbreiding met 2 nieuwe edities, de toevoeging van Virtual SAN en vCenter Operations voor View krijgt u meer “value for money”: betere controle over de omgeving met management en reporting, een kostenreductie door besparingen op dure SAN oplossingen en applicatiemanagement die het beheer en uitrol van applicaties centraal en vereenvoudigd uitvoert.

VMware levert haar virtual desktop propositie vanaf nu in 3 smaken:

Horizon View Standard Edition:
Eenvoudig te beheren high-performance, VDI desktops.

Horizon Advanced Edition:
Een kostenefficiënte oplossing om virtuele applicaties en desktops uit te rollen door gebruik te maken van central image management en een unified workspace waarmee alle applicaties en desktops centraal beheerd worden. Met Virtual SAN zijn aanzienlijke performance verbeteringen en kostenreducties door besparingen op dure SAN oplossingen haalbaar.

Horizon Enterprise Edition:
Deze meest uitgebreide editie heeft naast alle bekende oplossingen ook Virtual SAN en als toevoeging vCenter Operations voor View. Dit levert een cloud gebaseerde oplossing voor desktops en applicaties met automatisering en managementmogelijkheden voor de “hybrid cloud”.

Meer weten over Virtual SAN, vCOPS voor View of VMware Horizon, neem dan contact op of neem deel aan een Dagje VMware.

Hoe zal dit dagje VMware eruit zien:
10.00 – 11.00                     Ontwikkelingen & roadmap End User Computing
11.00 – 13.00                     Super Lab
13.00 – 13.30                     Lunch
13.30 – 15.30                     Super Lab
15.30 – 16.00                     Einde

Locatie:
VMware Netherlands B.V.
Orteliuslaan 850
3528 BB UTRECHT

Het eerstvolgende dagje VMware vindt plaats op 16 mei. Verzeker uw deelname door het onderstaande formulier in te vullen.