Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Jurist Arbeidsrecht (2x) – Culemborg

Jurist Arbeidsrecht (2x) – Culemborg

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Culemborg, is Netflex Legal per half februari op zoek naar twee (interim) juristen arbeidsrecht.

Bij onze opdrachtgever komen veel vragen op het gebied van Werk & Inkomen binnen. Sommige vragen kunnen telefonisch beantwoord worden, andere vragen zijn complexer en verdienen meer zorg en aandacht. Hier kom jij om de hoek kijken.

In de rol van 2elijns-jurist zal jij je namelijk bezighouden met de individuele belangenbehartiging (dossierbehandeling) op het gebied van het arbeidsrecht. Er wordt in deze functie niet geprocedeerd.

De opdracht is uitgezet voor minimaal 32 uur, waarbij aanwezigheid op het kantoor in Culemborg een must is.

Wat je gaat doen

 • Adviseren op het gebied van het arbeidsrecht (dossierbehandeling);

Jij bent

Communicatief vaardig. Klantgericht. Verder heb je:

 • Een afgeronde juridische opleiding;
 • Ervaring met dossierbehandeling op het gebied van het arbeidsrecht;
 • De vaardigheden om snel een praktisch advies te geven.

Wij zijn

Netflex Legal is een detacheringsorganisatie, gericht op juristen. Het doel van Netflex Legal is simpel; de juiste jurist op de juiste plek, nu en in de toekomst. Het middel kan verschillend zijn en dit is ook terug te vinden in onze dienstverlening. Wij werken vanuit twee waarden: persoonlijke aandacht en maatwerk. Voor de klant, de jurist en het proces. Wij houden ons bezig met vraagstukken van ondernemers waarbij we fungeren als kennispartner voor de (juridische) markt. We denken mee met de klant om zo de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wij bieden

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris (2500 – 4000) en 25 vakantiedagen;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
 • Een opleidingsbudget zodat jij je kunt blijven ontwikkelen;
 • Een vast aanspreekpunt vanuit Netflex Legal die te allen tijde voor je klaar staat, met je meedenkt en jouw ontwikkeling vooropstelt.

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie of wil je solliciteren? Neem dan contact met ons op via 088-638 35 90 of vul het formulier hieronder in.

  Naam:
  E-mail:
  Telefoonnummer:
  CV:
  Sollicitatiebrief:
  LinkedIn profiel: