Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Jurist arbeidsrecht

Jurist arbeidsrecht

Omschrijving

De huisarts van de organisatie, zo word je ook wel genoemd. Door het stellen van de juiste vragen, kom je snel tot de kern van het probleem en voorzie je de business van een passend antwoord. Memo’s van tien kantjes zijn niet aan jou besteed, liever loop je even langs om advies te geven. Herkenbaar? Dan komt Netflex Legal graag met je in contact!

Jurist Arbeidsrecht bij Netflex Legal.

Als Jurist Arbeidsrecht werk je bij opdrachtgevers van Netflex. Je bent het aanspreekpunt voor de business en verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende juridische werkzaamheden op het gebied van het arbeidsrecht.  Overeenkomsten, ontslagzaken, loonvorderingen, procedures: jij draait er je hand niet voor om en zorgt voor een passend advies naar de (interne of externe) klant.

Je doet dit op locatie, bij de klant. Jij wordt ons visitekaartje!

Jij bent

Communicatief vaardig. Ondernemend. Niet op je mond gevallen. Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde juridische opleiding;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het bedrijfsleven, de advocatuur of bij een juridische dienstverlener op het gebied van het arbeidsrecht;
 • De vaardigheden om snel een praktisch advies te geven;
 • Een stevige, flexibele persoonlijkheid.

Wij zijn

Netflex Legal is een detacheringsorganisatie, gericht op juristen. Het doel van Netflex Legal is simpel; de juiste jurist op de juiste plek, nu en in de toekomst. Het middel kan verschillend zijn en dit is ook terug te vinden in onze dienstverlening. Wij werken vanuit twee waarden: persoonlijke aandacht en maatwerk. Voor de klant, de jurist en het proces. Wij houden ons bezig met vraagstukken van ondernemers waarbij we fungeren als kennispartner voor de (juridische) markt. We denken mee met de klant om zo de bedrijfsprocessen te optimaliseren.
Onze klantenkring is divers: van (semi-)overheidsinstellingen tot het MKB en grote corporates.

Wij bieden

 • Een kijkje in de keuken bij verschillende opdrachtgevers;
 • Een opleidingsbudget zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris en voldoende vakantiedagen;
 • Een vast aanspreekpunt vanuit Netflex Legal die te allen tijde voor je klaar staat, met je meedenkt en jouw ontwikkeling vooropstelt.

Uiteraard zijn ZZP-ers ook van harte welkom om te reageren!

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie of wil je solliciteren? Neem dan contact met ons op via 088-638 35 90 of vul het formulier hieronder in.

  Naam:
  E-mail:
  Telefoonnummer:
  CV:
  Sollicitatiebrief:
  LinkedIn profiel: