Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Junior Jurist Arbeidsrecht (2x – Culemborg)

Junior Jurist Arbeidsrecht (2x – Culemborg)

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Culemborg, is Netflex Legal met spoed op zoek naar twee (junior) juristen arbeidsrecht.

Het gaat om twee verschillende functies, te weten:

1e- en 2e lijnsjurist: in deze gecombineerde functie zal jij je per 1 september bezighouden met de binnenkomende vragen op het gebied van Werk & Inkomen en met de individuele belangenbehartiging (dossierbehandeling) op het gebied van het arbeidsrecht.

2e lijnsjurist: in deze functie zal jij je per 1 augustus bezighouden met de individuele belangenbehartiging (dossierbehandeling) op het gebied van het arbeidsrecht. Er wordt in deze functie niet geprocedeerd.

Beide opdrachten zijn uitgezet voor minimaal 32 uur, waarbij aanwezigheid op het kantoor in Culemborg een must is. De opdrachten duren tot en met februari 2020. 

In verband met de zomervakantie, zullen de gesprekken voor 17 juli plaatsvinden, waarbij je direct duidelijkheid krijgt of je mag starten.

Wat je gaat doen

 • Adviseren op het gebied van het arbeidsrecht (dossierbehandeling);

Jij bent

Communicatief vaardig. Klantgericht. Verder heb je:

 • Een afgeronde juridische opleiding;
 • Relevante ervaring met het arbeidsrecht;
 • De vaardigheden om snel een praktisch advies te geven.

Wij zijn

Netflex Legal is een detacheringsorganisatie, gericht op juristen. Het doel van Netflex Legal is simpel; de juiste jurist op de juiste plek, nu en in de toekomst. Het middel kan verschillend zijn en dit is ook terug te vinden in onze dienstverlening. Wij werken vanuit twee waarden: persoonlijke aandacht en maatwerk. Voor de klant, de jurist en het proces. Wij houden ons bezig met vraagstukken van ondernemers waarbij we fungeren als kennispartner voor de (juridische) markt. We denken mee met de klant om zo de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wij bieden

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris en voldoende vakantiedagen;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
 • Een opleidingsbudget zodat jij je kunt blijven ontwikkelen;
 • Een vast aanspreekpunt vanuit Netflex Legal die te allen tijde voor je klaar staat, met je meedenkt en jouw ontwikkeling vooropstelt.

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie of wil je solliciteren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 088-638 35 90 of vul het formulier hieronder in.

  Naam:
  E-mail:
  Telefoonnummer:
  CV:
  Sollicitatiebrief:
  LinkedIn profiel: